Abonații RCS-RDS nu au avut internet și cablu miercuri seară, în jurul orei 22.00, pentru circa 15 – 20 de minute. Astfel, a picat internetul în București, dar și în Oradea, Iași, Brașov sau Alexandria.

Din primele informații se pare că o vreme nu a funcționat nici site-ul postului de știri Digi24, acesta prezentând eroarea ”404 Not Found”. La scurt timp după ce problema cu internetul a fost rezolvată, site-ul a devenit și el disponibil din nou.

Prima reacție oficială a Digi România

„Miercuri, 17 februarie, în jurul orei 21:50 a fost înregistrată o avarie care a condus la indisponibilitatea temporară a serviciilor de internet fix în mai multe regiuni ale țării. Echipele tehnice Digi au restabilit conexiunile în aproximativ 15 minute de la sesizarea avariei. În prezent, serviciile funcționează normal, iar cauzele avariei sunt analizate de echipele tehnice ale companiei”, a anunțat Departamentul de Comunicare și CSR al Digi România.

Digi Communications N.V. („Digi”) anunță că pe data de 24 februarie 2021, la ora 14:00 UK/ 16:00 EEST (ora locală a României) va organiza o conferință telefonică pentru prezentarea Rezultatelor Financiare Preliminare pentru anul 2020.

Digi Communications NV este lider european în soluții de telecomunicații, pe baza numărului de unități generatoare de venituri (“RGUs”) și un furnizor de top de servicii de telecomunicații pe piețele noastre principale din România și Ungaria, cu operațiuni semnificative în Spania și cu prezența și în Italia.