Primarul recunoaște astfel în premieră că PSD se folosește de „postaci” pe Facebook pentru a combate opiniile negative la adresa partidului și pentru a-i „demoniza” pe adversari.

„S-a spus că a fost un fel de jihad, că am fost pusă la zid pe rețelele de socializare. Rețelele de socializare știți și dumneavoastră că pot fi manipulate și că sunt influențate de echipele de postaci. De peste tot.  Asta nu înseamnă întregul Partid Social Democrat, asta nu înseamnă membrii și simpatizanții de partid și nu înseamnă oamenii.

E adevărat, am observat și eu și cunosc lucruri din interior. Dați-mi voie să nu le exprim public și știu cum se procedează: când este un anumit moment echipele de, să spunem oameni care lucrează în acest domeniu, acționează și acum au fost puși practic unii dintre ei împotriva mea. Dar asta nu înseamnă membrii, simpatizanții și oamenii care întotdeauna au așteptat de la liderii PSD să aibă o atitudine matură și lucidă”, a declarat Firea la Antena 3.

Duminică, Firea l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea că a fost de acord cu distribuirea pe reţelele de socializare a colajului în care situația în care Firea a fost huiduită pe Arena Națională era prezentată în mod fals.

„Vă mai amintiţi episodul de pe Arena Naţională? Vă mai amintiţi acel colaj transmis pe Facebook? Acel colaj a fost transmis intenţionat cu acordul domnului Dragnea, pentru ca eu să am şi mai mult de suferit. S-a pus gaz pe foc, s-a făcut totul pentru că acel scandal care îi convenea lui Dragnea să se perpetueze şi eu să fiu pusă în imagine negativă în faţa românilor. Am spus să se scoată imediat acel colaj pentru că nu este un mod corect de comunicare”, a povestit primarul, citat de Digi24.ro.