„Legat de A8, așa cum am spus-o întotdeauna este un proiect care va fi făcut pe fonduri europene, este un proiect al cărui stdiu de fezabilitate îl vom lansa fie în decembrie, fie la începutul lunii ianuarie. Acest proiect nu a fost, nu este și nu va fi niciodată exclus din planurile Guvernului și a CNAIR”, a afirmat Lucian Șova, marți, aflat într-o vizită de lucru, pentru a verifica stadiul lucrărilor de pe Autostrada Câmpia Turzii – Ogra – Târgu Mureș (loturile 1 și 2).

Ministrul demisionar al Transporturilor a mai precizat că toate contractele care au fost lansate în ultimul timp și urmează să le lanseze vizează elaborararea studiilor de fezabilitate, pentru a nu mai păți ca la Autostrada Lugoj, care nu a putut fi finalizată din cauza unui viaduct de 30 de metri.

„Vom avea și responsabili acolo și asumarea a ceea ce este tehnic. Atâta timp cât voi putea, voi susține elaborararea studiilor de fezabilitate împreună cu proiectul tehnic, astfel încât atunci când intră la construcție să nu mai existe impedimente pentru antreprenori pentru a-și desfășura șantierele”, a mai spus Șova, scrie Știripesurse.ro.