Promoţia se adresează atât celor interesaţi de achiziţia unui nou card care să le ofere cele mai multe beneficii reale la cumpărături, cât şi tuturor clienţilor RBS care deţin deja carduri de credit Visa (Royal Gold şi Classic) şi MasterCard (Royal Black, Royal Gold, Standard, AIG Life şi Fun).
Până la sfârşitul perioadei campaniei, aceştia pot primi lunar bani înapoi, astfel:10% din valoarea cheltuielilor efectuate lunar cu cardurile de credit RBS Royal Gold (Visa şi MasterCard) şi Royal Black și  5% din valoarea cheltuielilor efectuate lunar cu cardurile de credit RBS MasterCard Standard şi Visa Classic.
Banii înapoi sunt oferiţi de RBS în fiecare zi de 10 a lunii pentru valoarea cumpărăturilor efectuate cu cardul de credit RBS în luna precedentă în farmaciile Sensiblu. Limita este de 500 lei pe lună/beneficiar. „Prin intermediul parteneriatului dintre RBS şi Sensiblu, facilităm accesul clienţilor noştri la un stil de viaţă sănătos, şi, de asemenea, la o gamă variată de produse de înfrumuseţare din farmacii. În plus, îi ajutăm să-şi eficientizeze bugetul de care dispun. Folosind cardurile de credit RBS când fac cumpărături în farmaciile Sensiblu, clienţii noştri pot primi înapoi până la 10% din valoarea sumei tranzacţionate. Sperăm că această campanie va creşte rata plăţilor efectuate cu cardul pe segmentul produselor farmaceutice,” a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare şi Marketing RBS România.
De asemenea, Sensiblu acordă, pe o perioadă nedeterminată, o reducere de minimum 10% pentru orice produs achiziţionat cu cardul de fidelitate Sensiblu. Astfel, clienţii RBS care deţin şi cardul de fidelitate Sensiblu vor beneficia de o reducere cumulată de până la 20% la orice produs cumpărat.