O parte dintre posturi sunt pentru jobul de lăcștuș montator mașini unelte, iar celelalte sunt penntru inginer electronist mașini unelte, conform anunțului de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro.

Candidații care doresc să se angajeze ca lăcștuș montator trebuie să fi absolvit școala profesională sau un liceu tehnic (profil mecanic), să cunoască și să interpreteze un desen tehnic, să aibă bune abilități de comunicare, spirit de observație, să fie serios, disciplinat și disponibil pentru eventuale deplasări.

În ceea ce privește jobul de inginer electronist, candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare (profil electric/electronic), să cunoască și să interpreteze o schemă electrică, să vorbească limba engleză, să aibă bune abilități de comunicare, spirit de observație, seriozitate, disciplină și să poată merge în deplasări.

Salariul se va negocia în urma interviului. Alte beneficii pe lângă salariu sunt: bonurile de masă, bonusuri anuale în funcție de performanțe, seriozitate, disciplină, dar și posibilitate de formare în Spania.

Vezi AICI mai multe detalii despre cele șase posturi de lăcătuși și ingineri electroniști disponibile în Cluj-Napoca și transmite CV-ul dacă ești interesat.