Oficialii Land Rover spun despre noul Discovery că este cel mai versatil SUV din istoria companiei. Cum atât rândul doi de scaune cât și cel de-al treilea pot fi rabatate chiar și de la distanță, cu ajutorul unui smartphone, nu îi putem contrazice. Tehnologia și luxul interior sunt alte două atuuri ale modelului.
Land Rover Discovery TD4; Disponibil la dealerii Land Rover; Preț: 49.200 euro

Micul SUV Duster produs de românii de la Dacia este în mare vogă. Pe lângă capacitățile sale off-road, acesta devine, de la un an la altul, tot mai bine echipat. Iar versiunea Black Touch cu tracțiune integrală și propulsor diesel este o ofertă foarte tentantă a mărcii autohtone.
Dacia Duster Black Touch 1.5 DCI 109 BVM6 4×4; Disponibil la dealerii Dacia; Preț: 17.850 euro

Conectivitatea și deplasarea autonomă sunt două dintre direcțiile care definesc automobilele prezentului și chiar ale viitorului, iar Mercedes-Benz Clasa E este un lider detașat al acestora. În plus, designul, agilitatea și confortul acestui automobil sunt uimitoare.
Mercedes-Benz Clasa E; Disponibil la dealerii Mercedes-Benz; Preț: 47.514 euro


Gândit de Renault astfel încât să satisfacă dorințele clienților din Europa Centrală și de Est, noul Megane Sedan se prezintă cu un design atrăgător și un spațiu interior demn de laudă atât pentru pasageri cât și pentru bagajele acestora. În plus, raportul calitate/preț este foarte competitiv.
Renault Megane Sedan; Disponibil la dealerii Renault; Preț: 14.800 euro


Mini a devenit, odată cu preluarea de către BMW, o marcă de statut. Iar modelul Mini One reprezintă esența brandului britanic.
Mini One 3 uși; Dealerii Mini; Preț: 18.120 euro


În lumea mare a mașinilor mici, de oraș, Toyota Aygo are un loc aparte. Vehiculul are un design inovator și caracteristici tehnice demne de toată lauda.
Toyota Aygo 1.0 VVT-I, 3 uși; Dealerii Toyota; Preț: 9.200 euro

Acest articol a fost publicat în Suplimentul CAPITAL Shopping, apărut în data de 5 decembrie la chioşcuri.