Un proiect important pentru România ar putea fi oprit. Claudiu Năsui: Din simplu motiv că era o inițiativă USR-PLUS

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, a notat pe rețeaua de socializare că după plecarea sa de la minister s-a decis schimbarea tuturor membrilor consiliilor administrative ale mai multor societăți, printre care și cele care fac performanță. Fostul ministru a dat de exemplu Societatea Sării, Salrom, acolo unde consiliul de administrație a fost complet schimbat.

”Care credeți că este prima măsură luată în ministerul economiei de când am plecat?
Schimbarea tuturor membrilor CA profesioniști. Inclusiv la societăți care au început să facă performanță. De exemplu, consiliul de administrație de la Societatea Sării, Salrom, a fost în întregime schimbat.”, notează acesta.

Un proiect important va fi oprit

Fostul ministru a mai notat că proiectul de exploatare a grafitului va fi oprit din simplu motiv că era o inițiativă care vine din partea USR-PLUS. În acest context, fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, îi roagă pe noii conducători să se gândească cu privire la acest proiect, subliniind că acesta reprezintă o posibilitate uriașă pentru România.

Claudiu Năsui subliniază că acum nu mai este vorba despre niciun partid, ci despre o șansă care până acum nu a fost fructificată. Fostul ministru continuă prin a explica faptul că șansa nu este doar pentru comunitățile locale din zona Gorjului, ci pentru economia României în întregime.

”Proiectul de exploatare a grafitului se pare că va fi stopat pentru simplu motiv că era o inițiativă care vine de la USR-PLUS. Îi rog pe noii conducători să se gândească atent dacă vor să dea cu piciorul la o imensă oportunitate pentru România. Nu e vorba de niciun partid aici. E vorba de o șansă pe care de prea mult timp nu o fructificăm. O șansă nu doar pentru comunitățile locale din zona Gorjului, ci pentru întreaga economie a României să se integreze în procesul de producție de baterii.”, notează acesta.