Cu noi caracteristici menite să crească nivelurile de siguranță și confort, a patra generație a SUV-ului Hyundai Santa Fe va avea premiera mondială în luna februarie a acestui an, cu câteva săptămâni înainte de prezentarea care va avea loc la expoziția auto de la Geneva din luna martie.

Popularul SUV este cel mai longeviv model Hyundai de pe piața europeană. Încă de la lansarea din 2001 el a avut o contribuție relevantă la vânzările de 1,2 milioane de unități în Europa, o treime din vânzările înregistrate de Hyundai în segment, în această perioadă.

„Santa Fe este unul dintre cele mai importante autovehicule ale gamei noastre. În România modelul va fi disponibil pentru comercializare în același timp cu toate piețele europene”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto România.

La finalul anului trecut, în gama Hyundai a intrat și modelul Kona, SUV cu un design avangardist şi echipamente de top conceput pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu un stil de viaţă dinamic.