Candidații așteptați să-și depună CV-urile sunt absolvenți de studii de Finanțe sau Contabilitate, care stăpânesc bine limba engleză cu limbajul financiar specific, scris și vorbit. De asemenea, compania mai cere și cel puțin trei ani de experiență în sisteme ERP, bune abilități de utilizare a calculatorului, abilități de comunicare și de lucru în condiții de stres. Vor fi avantajați cei care cunosc limba chineză sau o altă limbă europeană în plus, precum și cei care au mai lucrat în companii multinaționale.

De asemenea, angajatorul așteaptă de la candidați să aibă abilități analitice, să aibă dorință de învățare, să se adapteze ușor etc.

Cei trei specialiști vor lucra la biroul din București, însă vor exista și deplasări în afara țării cuprinse între una și patru săptămâni. În total, în decursul unui an calendaristic, deplasările pot ajunge la două luni.

Printre beneficiile oferite de Huawei se numără un salariu competitiv, oportuniatea de a lucra într-o companie aflată în plină dezvoltare, precum și dezvoltare personală și profesională.

Citește AICI mai multe informații despre cele trei oportunități de angajare la Huawei România.