HP a anunţat astăzi poziţionarea ca lider în cel mai recent raport realizat de Gartner, “Magic Quadrant Report for MFPs and Printers”- Raportul “Magic Quadrant” pentru produse multifuncţionale şi imprimante.

Conform raportului realizat de Gartner, aplicaţiile software, soluţiile verticale şi integrarea serviciului de imprimare în peisajul IT joacă un rol mai mare în deciziile de achiziţie a imprimantelor de birou şi a produselor multifuncţionale (MFP). Tradiţionalele specificatii de bază ale imprimantelor de birou  a facut posibilă integrarea aplicaţiilor software  care conectează hardware-ul cu sistemele de control al documentelor din cadrul companiei. Capabilităţile de monitorizare de la distanţă, de diagnoză, securitate şi alţi factori au devenit adevaratele puncte de diferenţiere.

HP a prezentat recent soluţii care, nu numai că folosesc tehnologii web, de mobilitate  şi securitate, dar oferă clienţilor şi noi moduri de imprimare şi de control al informaţiei. De la prima imprimantă conectată la internet care oferă posibilitatea clienţilor să imprime de oriunde fără a fi nevoie de PC, şi până la  HP ePrint Enterprise Solution care oferă clienţilor posibilitatea de a imprima de pe un Blackberry, HP demonstrează o viziune care va schimba piaţa.

 “Continuăm să facem investiţii semnificative  în produsele noastre multifuncţionale pentru a oferi în continuare ce e mai bun în această industrie, a spus Ron Coughlin, senior vice president, LaserJet Enterprise Solutions, Imaging and Printing Group, HP. “Faptul că firme de top în cercetare de piaţă recunosc HP ca lider an dupa an, se reflectă în concentrarea şi dedicarea noastră continuă în a satisface nevoile unice şi mereu noi ale clienţilor noştri”, a mai spus Coughlin.

SURSA: HP