Firma Tuşnad din Băile Tuşnad va investi 14,3 milioane de lei, fără TVA, pentru modernizarea hotelului Oltul din staţiune, în prezent clasificat la două stele.

Lucrările vizează modernizarea camerelor, a restaurantului şi a zonei spa şi agrement, precum şi construirea unei săli multifuncţionale. Valoarea estimativă a investiţiei este de 14,3 milioane de lei, fără TVA, se arată într-un comunicat al firmei remis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti.

Firma care se va ocupa de lucrările de execuţie şi montaj este Trustul de Construcţii Ciucaş din Braşov, care are ca acţionar unic o persoană fizică, Despina Roşu. Potrivit firmei hoteliere, plata către firma de construcţii se va realiza în tranşe lunare pe baza facturilor emise de societate.

Acţionarul majoritar al Tuşnad este SIF Transilvania, cu 64,91% din acţiuni, urmată de SIF Oltenia, cu 17,3%.

Firma are un capital social de 9,4 milioane de lei, divizat în 94 de milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei pe titlu. Ultima tranzacţie cu acţiunile firmei a avut loc vineri, la preţul de 0,07 lei pe titlu. La această cotaţie, capitalizarea Tuşnad este de 6,5 milioane de lei.

SURSA:Mediafax