Horoscop vineri, 27 mai. Cea mai grăbită zodie. Nu lua hotărâri în pripă, adună mai multe informaţii

BERBEC  Astăzi eşti inspirat şi reuşeşti să te afirmi, fie că eşti într-un birou, sau într-un atelier. Lucrează în echipă, colaborează, este mai vesel, dacă nu mai eficient. Nu te supăra din nimicuri! Dacă vezi că nu te descurci, cere ajutor, nu este nicio ruşine şi te face mai uman. Nu că ai fi un extraterestru, dar uneori eşti aşa de rapid, faci multe lucruri odată, așa că cei din jur cred în secret că eşti vreun elf, sau spiriduş!

TAUR Eşti avantajat de conjunctură. Cu toate că nu eşti încântat de colectiv, de randamentul tău şi ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Continuă! Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Programul stabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. O problemă tehnică îţi solicită expertiza şi… portofelul.

GEMENI Răbdarea ta s-a evaporat, vine căldura toridă şi patimile se dezlănţuie. Nu eşti dispus la compromisuri şi ţii până în pânzele albe la ideile tale. În acest caz trebuie să taci din gură! Toată ziua. Dar, o zi favorabilă din punct de vedere a carierei. Nu lua hotărâri în pripă, adună mai multe informaţii, mai ales în ceea ce faci, la serviciu sau unde muncești. Lipsa de reacţie este o reacţie!

RAC Eşti plictisit de rutină şi de încălzirea globală. Bună, nu? Nu doreşti nimic, doar vrei să fii lăsat să stai la căldurică, la propriu şi la figurat. Orice efort îţi provoacă o mare neplăcere. Astăzi trebuie să te respecţi, dacă vrei să fii respectat. Fă-ţi un program de boier. Mai ales dacă nu te vede nimeni. Carisma ta este spre maximum, aşa că poţi avea rezultate favorabile în tot ceea ce înseamna convingere şi cucerire. Dacă nu, mai încearcă…

Horoscop vineri, 27 mai. Cea mai grăbită zodie. Nu lua hotărâri în pripă, adună mai multe informaţii

LEU Domeniul sentimental este avantajat de stele, aşa că zâmbeşte şi poartă-te frumos cu colegii de serviciu, sau de unde muncești. Nu uita că generozitatea este una dintre calităţile tale! Fă-ţi ordine în lucrurile tale! Vezi ce-ţi mai trebuie. Vezi ce nu-ţi mai trebuie. Aruncă sau vinde lucrurile care nu mai sunt folositoare, nu transforma casa în depozit! Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor „importante” cum ar fi: mă duc, sau vin de la piaţă! Sau: mă duc, sau vin de la serviciu!

FECIOARĂ Atenţie la bani, pe ce şi cum îi cheltuieşti. Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Nu fi naiv, se pare că unii din jurul tău te folosesc drept bancomat! Limitează-te la activităţile de rutină dacă eşti la serviciu. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. De fapt, cu asta se ocupă marea majoritate a oamenilor – majoritatea nu face, niciodată, nimic important!

BALANŢĂ Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite pe FB. Stelele zic să continui pe drumul tău, respectă programul stabilit, fie că eşti la muncă, fie lucrezi acasă!

Începi o nouă pagină, o nouă etapă. Ai curajul opiniilor şi deciziilor tale, ceea ce te ajută să te afirmi. Totuşi, amână pe mâine formularea unei concluzii, sau decizia respectivă, ca sa ai timp sa te informezi şi să te documentezi în mod corespunzator.

SCORPION  Conjunctura astrologică te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig.

Ai intuiţia unor marcaje care te ghideză către un viitor confortabil. Este o „foaie de parcurs” pe care trebuie s-o respecţi, ca să ai succes!  Ziua de astăzi este, de asemenea, un bun prilej ca sa cooperezi cu colegii, prietenii sau familia în realizarea unui proiect la care ții foarte mult.

Horoscop vineri, 27 mai. Cea mai grăbită zodie. Nu lua hotărâri în pripă, adună mai multe informaţii

SĂGETĂTOR Nu mai fi coţofană, nu mai arunca banii pe o mulţime de lucruri mărunte, dar „sclipitoare”. Fii chibzuit şi cumpăra un singur obiect important şi bun calitativ, care îţi este necesar. O anumita tensiune, poate, domnește la serviciu sau în familia ta, dar e bine sa nu dai importanta si sa-ti vezi linistit de treburile tale. În unele ocazii trebuie să dai dovadă de diplomaţie şi multă înţelepciune ca să eviţi conflicte inutile.

CAPRICORN Nu reuşeşti să te încadrezi în bugetul tău de cumpărături săptămânale de vineri. Ai probleme cu banii. Tu, ca un Capricorn isteţ, trebuie să te foloseşti cu iscusinţă resursele pe care le ai de la părinţi, fraţi, surori, rude! Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor importante. De asemenea o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă. Ca să obtii o solutie buna trebuie sa privesti lucrurile ca si cand ai fi la distanță, să ai perspectiva și obiectivitatea necesare.

VĂRSĂTOR   Faci mari eforturi să rămâi în termeni buni cu toată lumea, acasă, sau la serviciu. Trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie. Aşa poți evita nişte momente mai tensionate sau chiar nişte decepţii, pe care, haide să fim drepţi, nu le meriţi! Nu lua de bun tot ce apare în presă! Verifică, verifică, verifică! Nu călătorii după căderea nopţii. Astăzi, parcă, nu trebuie să călătoreşti neapărat cu trenul sau avionul, dar dacă nu ai încotro…

PEŞTI  Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante, pentru nimicuri urgente.  O zi aglomerată, cu o seară plăcută! Evită să faci confidenţe, unii oameni nu pot înţelege evoluţia psihică, ba chiar se simt vexaţi. Trebuie să le protejezi ignoranţa, nu vorbi inutil! Nu trebuie să deschizi discuţii nesfârşite şi inutile despre filozofii şi curente religioase. Poti sa incepi sa-ti faci proiecte pentru urmatoarea perioadă, poate pentru weekend, poate pentru vară, poate pentru… altceva!