Horoscop sâmbătă, 7 august. O zodie are nevoie de detoxifiere atât în sens emoțional, cât și în cel fizic în weekend

Berbec – O situație profesională se încălzește astăzi, aducând oportunități majore. Ai șansa să repari o prietenie și poate să întâlnești ceva neașteptat. Abține-te să cumperi gadgeturi electronice în următoarele trei săptămâni. Bucură-te, dar asigură-te că mănânci corect, dormi suficient și te hidratezi.

Taur – Ușile se deschid și se închid și există oportunități uriașe pentru a-ți duce ambițiile și cariera la nivelul următor. Deși îți place să asculți părerile altor persoane, nu ești cu adevărat interesat să te schimbi. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea. Poți avea tendința să te răsfeți cu prea multe dulciuri.

Gemeni – Reflectează la obiectivele pe termen lung. Oportunități în domeniul imobiliar sau a celui de acasă. Este posibilă obținerea finanțării, dar dacă nu ai o relație bună cu banca, ar fi o idee bună să cauți noi surse pentru achitarea datoriilor. Accentul se pune pe detoxifiere atât în sens emoțional, cât și în cel fizic.

Rac – Aprofundezi unele conexiuni financiare, te ocupi de probleme fiscale și să îți însusești lecții de dinamică a puterii. Este posibil să mai aștepți câteva săptămâni ca să semnezi un contract sau un acord. Poți fi determinat să mânci corect și să ai grijă, având în vedere pandemia de coronavirus. Ieși la cumpărături doar dacă este nevoie.

Horoscop sâmbătă, 7 august. O zodie are nevoie de detoxifiere atât în sens emoțional, cât și în cel fizic în weekend

Leu – Nu-ți este teamă să pui întrebări care par ciudate sau stranii, iar dacă nu primești niciun răspuns lasă lucrurile cum sunt. Găsește modalitatea de ai face banii să circule la fel ca până acum. O serie de restricții te vor obliga să faci asta. Pune la punct dezvoltarea unei strategii pentru a rămâne pe cale cu inițiativele legate de sănătate.

Fecioară – Ai putea începe serviciu la un nou loc de muncă, un regim de sănătate ori să îți schimbi rutina sau să te implici într-un proiect cu titlul de afacere personală. Va fi nevoie de muncă în echipă, de gestionare a timpului și de capacitatea de a spune nu. Renunțarea la activități care nu îți oferă prea mult aduce timpul necesar pentru a începe altceva.

Balanță – Poți avea ceea ce dorești, atragi pe cine sau ceea ce dorești și îți creezi viața la care visezi, dar trebuie să îndrăznești să o vezi cu ochii minții, mai întâi. Se mențin unele tensiuni legate de dificultățile financiare prin care treci. nivelul de mișcare pe care vrei să-l menți cel mai bine este să faci câteva exerciții acasă – o bandă de alergare sau o bicicletă ergonomică.

Scorpion – Dacă ai fost în căutarea unui loc de muncă, este posibil să mergi mai departe în procesul de interviu dar pe care îl dai online. Dacă ai vrut să soliciți o majorare de salariu, amână până după ce trecem de codul roșu. S-ar putea să îți dorești să iei suplimente alimentare sau să adopți o dietă mai sănătoasă, preventiv.

Horoscop sâmbătă, 7 august. O zodie are nevoie de detoxifiere atât în sens emoțional, cât și în cel fizic în weekend

Săgetător – Rămâi detașat și poți renegocia acorduri online și poți face alegeri care să funcționeze pentru tot ceea ce te interesează. Deocamdată toate planurile financiare vor trebui să ia o pauză cel puțin 2 săptămâni. Împreună cu partenerul, beneficiezi cu siguranță de încurajarea reciprocă pentru a rămâne în formă și bine, acasă.

Capricorn – Poți investi în situații și obligații aliniate valorilor proprii și să stabilizezi o situație. Dacă dorești să îți atingi obiectivele financiare pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite deloc să fii nepăsător în acest timp. Sectorul stilului de viață nu este atacat de influxuri negative. Vei avea, în schimb, multă energie de consumat.

Vărsător – Fii fidel obiectivelor tale și caută să găsești o modalitate de a lucra altfel decât până acum. Pot veni mai mulți bani, dar, mai important, este că se pot aceștia pot umple unele goluri din buget. Tendința naturală este să consumi alimentele care îți plac sau să îți satisfacă pofta de dulce. Nu te dezminți, dar nici nu exagera.

Pești – Poți obține o mână de ajutor sub forma unui parteneriat tăcut în afacerea pe care încerci să o construiești online. Este posibil să ai în vedere să revi la ceva ce ai făcut anterior. Fii clar cu privire la rezultatul pe care îl dorești. Conectarea online cu prietenii poate fi una dintre modalitățile cele mai bune de a te menține în formă.

Horoscop sâmbătă, 7 august. O zodie are nevoie de detoxifiere atât în sens emoțional, cât și în cel fizic în weekend