Horoscop vineri, 6 august. O zodie este într-un impas major înainte de weekend: Evită conflictele inutile

Berbec – Poți conta pe subconștientul tău pentru a fii pe drumul tău. Să asculți vocea interioară nu este înnebunitor ci te face inteligent. Ar trebui să fii dispus să privești lucrurile în perspectivă, pe termen lung. Să ai răbdare cu cineva de care nu ești sigur nu este acum în puterea ta. Oportunități să cunoști oameni noi.

Taur – Este o zi bună pentru a căuta finanțare pentru un împrumut care să îți consolideze relația sau pentru a finanța o afacere. Ți se poate cere să faci rapoarte, să întocmești documente pentru o instituție guvernamentală care trebuie să vă reînnoiască licențele sau certificarea sau să susții un examen profesional.

Gemeni – Nu îți place să fii așa timid, dar nici nu vrei să regreți ceva. Este bine să te retragi în tine o perioadă până când vei fi mai încrezător cu privire la deciziile tale. Afli o mulțime de informații folositoare dacă cauți răspunsuri la problemele de relație. Este un moment bun pentru a-ți nota ideile și să fii atent la simbolismul recurent.

Rac – Evită conflictele inutile, dar nu îți fie frică să îți aperi terenul, dacă este necesar. Atâta timp cât există respect reciproc, poți învăța, cum să te bazezi și să consolidezi legături. Aduce o perspectivă nouă asupra unei situații. Păstrează-ți mintea deschisă. Adună informații sau descoperă un nou drum care îți pot oferi soluția.

Horoscop vineri, 6 august. O zodie este într-un impas major înainte de weekend: Evită conflictele inutile

Leu – Aștepteaptă-te ca viața și serviciul să-ți ocupe și puținul timp liber care îl mai ai. Dacă preiei prea multe, ceri de la tine, mai multe. Ceea ce înseamnă că trebuie să ceri ajutor. La nivelul cel mai profund, aceasta poate însemna moartea ego-ului și o șansă de a elibera influențele toxice care îți absorb timpul, banii și energia.

Fecioară – Astăzi este un moment de cotitură puternic, care îți va permite să îți revendici autoritatea într-o situație financiară sau intimă și să aprofundezi conexiunile de muncă, cu egali puternici. Lași deocamdată deoparte perspectiva logică în favoarea imaginației. Din fericire, ai instrumentele ca să obții ce dorești. 

Balanță – Dacă ai achiziții sau acorduri de făcut, fă-le. Atenție, să nu provoace, însă o comunicare deficitară, e-mailuri sau informații ar putea să ajungă în altă parte sau să se piardă și ar genera o serie de inconveniente. Eliberează în mod conștient ceea ce nu funcționează și vă consumă timpul, energia și sănătatea mentală.

Scorpion – Mesajele, bilețelele, e-mailurile și SMS-urile sunt foarte creative. Va fi un moment minunat ca să te surprindă disponibilitatea pentru aplicațiile de întâlnire, mai ales dacă nu ai pe cineva. Impresia pe care o lași prin cuvintele scrise intrigă. Ai o șansă de a alege fericirea pe măsură ce îți creezi viața pe care o dorești.

Horoscop vineri, 6 august. O zodie este într-un impas major înainte de weekend: Evită conflictele inutile

Săgetător – S-ar putea să te afli, în permanență, în căutarea altor lucruri care să te îndepărteze de ceea ce se întâmplă cu adevărat – mai ales dacă este inconfortabil sau neplăcut. Aș sugera să petreci timpulurmărind activitățile spirituale sau mistice, cum ar fi medierea, rugăciunea, citirea unor materiale de spiritualitate.

Capricorn – Dragostea este mai mult practică, decât romantică în timpul week-end-ului. Acum afli clar că este înrădăcinată în realitate și nu ai mult timp să te gândești la ce se întâmplă. Întâlnirile perfecte sunt cu celelalte semne de pământ, care apreciază responsabilitatea și au o atitudine realistă vis-à-vis de afaceri atunci când vine vorba despre viitor.

Vărsător – Zâmbetul tău este ceva mai luminos, pasul ceva mai ușor. Acum este momentul să te gândești cum să contactezi managerii de resurse umane și liderii de echipă care caută pe cineva cu abilitățile tale. Odată ce vei trece interviul, ești obligat să convingi. Asigură-te că iei măsuri pentru a-ți construi viața de vis dorită.

Pești – O situație socială se încălzește, puterile tale de manifestare crec, iar ceea ce ai dorit este la îndemână. Dar cine esti tu? Ce vrei? Nu ești aceeași persoană care ai fost în urmă cu câteva săptămâni, cu atât mai puțin, în urmă cu câțiva ani. Aceasta este o șansă de a te alinia cu cine ești astăzi și un adevăr interior neschimbat, esențial.

Horoscop vineri, 6 august. O zodie este într-un impas major înainte de weekend: Evită conflictele inutile