Horoscop sâmbătă, 2 decembrie 2023. Zodia ce trebuie să schimbe tot. Astăzi parcă nu ţi-s boii acasă!

BERBEC  În această sâmbătă poți beneficia de influențe astrale bune. Cu siguranță ești înconjurat de oameni pentru că bunătatea ta face minuni, iar oamenii îți caută cu nerăbdare compania. Soarele și alte influențe planetare coroborate, ale planetelor Venus, Marte și Jupiter îți pot oferi fantezia și umorul necesare pentru a atrage mulțimile, iar Luna îți poate exalta magnetismul torid. Poate o seară cu jocuri de societate ar fi pe placul întregii familii?

TAUR Astăzi îți poți împărtăși gustul pentru lucrurile bune într-o companie excelentă, poate fi o atmosferă la fel de benefică pentru relațiile romantice, cât și pentru relațiile de prietenie, totul poate fi foarte emoționant, plin de emoții pozitive și bunăvoință față de toată lumea. Poţi proba, acasă, că poate exista armonie între oameni foarte diferiți, dar care au aceleași valori de bază sau, măcar, același scop.

GEMENI   Astăzi, sâmbătă, poți simți că trăiești cu 200 de km pe oră și nu ar trebui să fie nevoie să faci niciun efort pentru a ține pasul. Lasă-te ghidat de cei din jurul tău astăzi, stelele indică faptul că te-ai putea baza, în special, pe intuițiile feminine din proximitate, dau greș arareori! Nevoia ta de mișcare ar putea fi bine canalizată într-o activitate sportivă, asta îți poate regla și apetitul și alte mici probleme de sănătate.

RAC  Sâmbătă pari să fii interesat de multe subiecte și, în special, de tot ceea ce privește oamenii și societatea. Astăzi stelele spun să eviți discuțiile care ar putea deveni aprinse, limitele ar putea fi mai greu de găsit. Serios și corect, pari să vrei să-ți trăiești povestea de dragoste, precum îți trăiești viața. Evită să intri în conflict, Luna ți-ar putea induce undele tendințe rebele sau de încăpățânare. Îți poate veni mai ușor să fii conciliant, atunci când evaluezi riscurile.

Horoscop sâmbătă, 2 decembrie 2023. Zodia ce trebuie să schimbe tot. Astăzi parcă nu ţi-s boii acasă!

LEU   Se pare că astăzi poți să nu fi neapărat într-o formă grozavă, poate fi  de vină puțina oboseală care se poate instala. Trebuie neapărat să te gândești la relaxare. Găsește momente de odihnă, departe de orice forfotă, dacă este posibil, pentru a-ți permite să-ți recapeți puțină energie. Pe seară, un film bun, poate o animație, care să-i încânte și pe cei mici, îți poate da un imbold de optimisim și bună-dispoziție!

FECIOARĂ  Astăzi, sâmbătă, acceptă cu bucurie darurile vieții. Acesta poate fi cel mai bun mod de a saluta inițiativele cărora le ești destinatarul. Alegeri înțelepte îți pot veni în cale, le poți revendica. Acest context călduț poate favoriza viața sentimentală și de familie. Situația materială și emoțională pot fi mai stabile, dar pot genera și o oarecare lene în obiceiuri și lăcomie. O plimbare mai lungă, per pedes, poate echilibra aceste tendințe.

BALANŢĂ  În această zi de sâmbătă, ziua lui Saturn-Cronos, desi afară pot fi puține grade peste zero, micile tale celule cenușii par să dea în clocot. Poți fi rapid și puternic, dar preferi să-ți păstrezi forțele pentru alte lucruri, parcă faci o conserve de energie pentru săptămâna care vine. O parte din energie o poți dedica îmbunătățirii mediului de viață, lucru important pentru bunăstarea ta mentală.

SCORPION  Sezonul rece pare că ți se potrivește. Acoperă cu o mantie misterioasă tot ce trebuie acoperit. Și ție îți plac lucrurile…misterioase. Poți să profiți de ocazie pentru a-ți urma pasiunile. Fie că sunt fizice sau intelectuale, nu contează: plăcerile sunt pe ordinea de zi, poți să cauți să-ți faci lumea confortabilă, distractivă și mai concentrată pe ceilalți și pe posibilele lor preocupări. Te confrunți cu toată vremea rece și…câștigi!

Horoscop sâmbătă, 2 decembrie 2023. Zodia ce trebuie să schimbe tot. Astăzi parcă nu ţi-s boii acasă!

SĂGETĂTOR   Astăzi parcă nu ţi-s boii acasă! Se poate simți nevoia unei schimbări mentale, trebuie să scapi din chinurile vieții de zi cu zi pentru a-ți păstra forma. Poți avea ocazia să te apropii de adevăratele tale valori datorită unor noi cunoștințe. Evită sâmbătă spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate. Nu te deplasa pe întuneric, sfat general valabil! Dacă poți, amână orice ar însemna deplasări în altă localitate!

 CAPRICORN   Pe agenda zilei de sâmbătă pot apărea unele actualizări esențiale! Poate fi o idee bună să faci un pas înapoi, să stai calm. Se poate simți o scădere de energie, pare că te gândești prea mult și prea intens la tot ce poate să se întâmple, poți să ai nevoie de o relaxare totală. Ar trebui să ai tot ce îți trebuie pentru a-ți exprima sentimentele și a te abandona bucuriilor si plăcerilor existenței. Poți fi deosebit de amabil și atent cu toți cei din jurul tău.

VĂRSĂTOR   Poți să începi ziua cu idei pozitive și planuri pentru o aventură serioasă. Conjunctura îți poate favoriza succesul și evidențiază marea ta hotărâre. O poveste de dragoste poate fi la orizont. Persoana iubită pare atrasă, în mod deosebit, de puterea și farmecul tău. Climatul zilei de sâmbătă pare să fie unul prietenos, armonios. Ai toate șansele să te simți în formă bună datorită optimismului tău moral, dar trebuie să te relaxezi fizic.

PEŞTI   Sâmbătă poți să crezi că ai nevoie de o schimbare. Ai grijă să nu te izolezi prea mult. Mintea ta un pic cam prea plină de haos, te poate face să vrei să faci o plimbare singur, dar e posibil să nu poți scăpa de o invitație de ultim moment. Nimic nu pare să te împiedice, la modul obiectiv, să spui da. Gândește-te bine dacă trebuie să te angajezi la cheltuieli scumpe. În prezent, din punct de vedere financiar, poate fi o perioadă bună și asta sunt șanse să dureze un timp.

Horoscop sâmbătă, 2 decembrie 2023. Zodia ce trebuie să schimbe tot. Astăzi parcă nu ţi-s boii acasă!