Horoscop marți 11 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Astăzi, cine riscă, nu câştigă

BERBEC Zi benefică semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii intelegerilor legale, orice este legat de afaceri și jurisprudenţă. Trebuie sa sprijini pe cineva din anturaj care are mare nevoie de ajutor. Ziua de astăzi aduce ceva nou în viaţa ta – este ziua noutăţilor. Atât în sensul de veste, informaţie, sau eveniment social cât şi cu înţelesul de obiecte, imagini şi oameni noi. Evită să te enervezi degeaba din cauza unor nimicuri sau a unor defecte de comunicare. Fii deosebit de clar în discuţii sau în negocieri.

TAUR O zi care se anunţă tonică. Profită ca să ceri ceea ce ţi se cuvine, să obţii ceea ce ai dreptul. Impresia de greutate pe care o ai poate trece prin mişcare, sport şi eliminarea toxinelor. Trebuie să fii foarte clar în exprimarea intereselor tale profesionale. În general, astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie, altfel poți avea probleme. Exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie. Fă-ţi stereotipuri de exprimare!

GEMENI  Ai o imagine care poate fi mult imbunătăţită, mai ales dacă nu te enervezi când eşti contrazis şi nu te răsteşti la oameni! Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum. O atitudine ferma dar şi uşor comica poate rezolva situația. Sunt şi unele aspecte care arată noroc la bani, la obţinerea lor sau la cheltuirea lor inspirată, pentru că după cum spune înţeleptul chinez „sunt două căile să faci avere – să câştigi mulţi bani sau să faci cheltuieli inspirate”.

Horoscop marți 11 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Astăzi, cine riscă, nu câştigă

RAC Toate felurile de a caştiga bani sunt la fel de onorabile pentru un om cinstit. Astăzi primeşti o informaţie sau o sarcină suplimentară la serviciu care te pune pe gânduri. Nu te grăbi! Cel mai adese lucrurile sunt dezarmant de simple. Ziua de astăzi este o zi de legătură. Pentru că face legătura dintre două module, între pregătire şi desfăşurare, între plan şi acţiune, între mental şi material. Lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, descifrează sensul ascuns al lucurilor.

LEU Conjunctura stelelor arată o perioada bună, mai ales in ceea ce priveşte munca, activitatea ta. Nu exagera cu bătutul la cap inutil, anturajul este binevoitor! Este şi o perioadă de timp legată de protecţie. În aceiaşi măsură doreşti să oferi protecţie, cât şi să te bucuri tu însuţi de ea. Protecţia însemnând tot ceea ce te face să te simţi bine şi în siguranţă, de la bani la o vorbă bună, de la un gest de prietenie la o promisiune avantajoasă, de la o carte bună, la un sfat de taină cu prietenii adevăraţi.

FECIOARĂ Ai impresia că ai intrat în criza de timp şi că nimic nu te mai poate salva, se apropie ameninţător un termen, un examen, o predare de proiect, cum se apropia gheţarul de Titanic. Organizează-te şi așa poți câştiga! Este o zi a atenţiei mărite pentru că stelele arată posibile pierderi de bani şi de relatii, de prietenii chiar. În perioada zile de astăzi trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. Nu-ţi asuma, mai ales, obligaţii pe termen lung.

Horoscop marți 11 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Astăzi, cine riscă, nu câştigă

BALANŢĂ  Nu te lua după zvonuri, verifică şi controlează. Forţa morală, curajul și dorința de armonie care te caracterizează suplinesc astăzi lipsa de energie la locul de muncă. Pe seară, relaxează-te! Te simţi aproape excelent ceea ce este un motiv suficient sa ţii nasul pe sus. Planetele colective arata aspecte „ilegale”. Ceva se intamplă în anturajul tau apropiat. O intriga, un comploţel, ceva – şoapte in amurg şi întalniri de cărvunari pe înserate. Este momentul sa pregatești contramasurile!

SCORPION  Se  păstreaza aspectele complexe cu planetele colective de ceva timp, traduse printr-o lipsa de interes a anturajului fata de tine. Aşa că nu-i deranja, că nu au timp de tine! Perioada este benefică şi aduce realizări şi noroc. Atenţie la mijloacele de transport în comun. Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. Spiritul tău elitist se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de bârfe suculente, intrigi enigmatice şi comploturi vesele. Te interesează farmazoneriile şi tot felul de societăţi secrete elitiste. Sigur, pe termen scurt…

SĂGETĂTOR  Mici ambiţii personale, mai curînd nişte achiziţii, dar care nu-ţi dădeau pace, pot fi satisfacute, spre mulţumirea ta. Încearcă să-ţi impui punctul de vedere prin paşi mici, dar siguri. Nu iti imagina ca iti poţi trăi viaţa după telenovele şi filme pentru că nu ai niciun regizor care să-ţi spună ce şi cum să joci!  Un procent dintre nativii din zodia Săgetătorului, astăzi, nu se bucură foarte mult. Recunosc, au motive. Şi tu ai motivele tale.  Numară in gind pana la zece și zâmbeşte din nou!

Horoscop marți 11 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Astăzi, cine riscă, nu câştigă

CAPRICORN Nu te repezi sa tragi concluziile care se impun, în jurul tău se joacă un „joc secund” aşa încit trebuie să vezi in umbra celor afişate. Există în tine o doză de naivitate adolescentina! Orice vârstă ai avea. Dar, o creştere a energiei, a capacităţii de activitate. Ziua de astăzi este o perioadă în care anumite planete aflate în zodii, altele decât domiciliul lor, influenţează, poate prin rezonanţă poate prin alt mecanism obscur, evenimentele şi emoţiile în sensul întârzierii şi a estompării lor, mai ales in sfera personala, a propriilor interese.

VĂRSĂTOR Situaţia la serviciu, unde muncești, pare tensionată dar o poţi dezamorsa prin calm şi arborarea unui zâmbet. Evită polemicile şi activitatea ta poate fi fructuoasă şi aducătoare de mulţumire. Este o zi amestecata. Astăzi, cine riscă, nu câştigă! Impresia generală a horoscopului tău este de reaşezare şi regîndirea a unor strategii. Apar noi actori în joc. Saturn, maximus maleficus, din zodie, aspecteaza disonant, de ceva timp, ceea ce nu are darul sa faca lucrurile mai simple sau mai uşoare.

PEŞTI  Mici necazuri, mai mult dezamagiri, cauzate de persoane în care ţi-ai investit, poate nemeritat, încrederea şi speranţele. Trebuie să treci repede peste ele, pentru că ai o zi foarte plină! Dar, poate fi chiar o perioadă monotonă şi capricioasa de vreme: când prea umed, când prea frig – dacă poți, amână tot ce pare complicat şi neconfortabil pentru mai târziu, poate pentru sfârşitul săptămânii, poate pentru săptămâna viitoare…

Horoscop marți 11 ianuarie. Trei ceasuri rele pentru o zodie: Astăzi, cine riscă, nu câştigă