O zi destul de bună pentru majoritatea zodiilor. Totuși, una dintre ele va trebui să fie foarte foarte atentă la starea de sănătate. Suprasolicitarea la care se expune s-ar putea să își facă văzute efectele astăzi.

BERBEC Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile. Cu toate că eşti în criză de timp, prin rapiditatea ta reuşeşti mereu să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvând situaţia. Simţi uneori nevoia sa fii rasplatit pentru ceea ce faci pentru ceilalti. Dar nu se intampla mai niciodata. Asta e, fii generos filantrop şi anonim! Vrei mai mult decit se poate, dar nu e vina ta. Si in stele scrie că astazi meriţi mai mult!

TAUR O zi mai plăcută decât de obicei, care trece repede, pentru că e bună! Nu sta în casă, profită de timpul liber şi îndreaptă-ţi atenţia către familie, prieteni, cei dragi, în general! Concentrează-te şi clarifică, eventual chiar finalizează, problemele importante care trenează de ceva timp, chiar dacă eşti mereu pe fugă şi timpul te presează! Ziua este favorabilă pentru bani şi obţinerea de ceva mai
important, de mai multă libertate personală.

GEMENI În limite acceptabile, azi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură astrală favorabilă. Profită de bunăvoinţa stelelor şi încercă să te concentrezi pe problemle tale. Planifică cu atenţie, fii critic şi rezumă-te la fapte. Nu te baza pe zvonuri şi bîrfe – în perioada în cauză sunt înşelătoare. Şi nu încerca să îmbunătăţeşti, sau să înrăutăţeşti faptele. Ia-le aşa cum sunt. Nu au nevoie de retuşuri.

RAC Discuţiile, dialogurile sunt favorizate şi unele sunt constructive. Luna îţi indică să nu exagerezi în nimic. Evită excesele de orice fel,mai ales nu te enerva inutil! Liniste si pace, prieteni si  bani, amor si fericire… dar nu pentru tine astăzi. Fii foarte vigilent toata ziua chiar cu prietenii buni. Nu te simti in stare sa spui un anumit adevar si sa scapi de presiune. Daca nu te hotarasti mai repede, o sa ai probleme si nu cu banii, ci cu amorul! Veştile proaste circuă cel mai repede şi
intrigile iau în consideraţie doar jumătatea goală a sticlei.

LEU Naivitatea ta de Leu civilizat te face să fii uneori păcălit. Azi trebuie să fii foarte atent la propunerile care ţi se fac, la oamenii cu care te întâlneşti! Dorinţa de lux te chinuie şi râvneşti la lucruri foarte scumpe. Ti se pare o marca a prestigiului, dar nu este decat orgoliul.
Pacat capital! Ai grija mai multa de sanatatea ta, ai cam exagerat cu mancarea si chiar cu dulciurile. Fa o pauza si gandeste-te la un regim echilibrat.

FECIOARĂ Eşti avertizat de stele să te odihneşti mai mult şi să-ti menajezi sănătatea. Nu lăsa să se instaleze oboseala cronică. Nişte vitamine cu minerale nu ar fi o idee rea, magneziu, mai ales. Prietenii la nevoie se cunosc, dar este bine sa nu verifici astăzi, proverbul pentru ca s-ar putea sa ai surprize nedorite! Stelele te sfatuiesc sa lenevesti un pic mai mult astazi, pentru ca te asteaptă un rest de saptămână densă, obositoare şi plina de evenimente neaşteptate.

BALANŢĂ Conjunctura astrală benefică, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri in rezolvarea agreabilă a problemelor tale sentimentale, cele care trenează de mai mult timp. Conjunctura pare
că te oboseşte cu porniri şi opriri repetate. Parcă eşti un automobil cu frâna de mână trasă. Oboseşti repede şi uiţi lucruri, mai mărunte, sau mai importante. Este bine să te cruţi în acestă perioadă. Astăzi, cu toată hărnicia ta proverbială, abia aştepţi să ajungi acasă. Este bine să faci ceva relaxant, să te joci cu căţelul, sau cu pisica, să uzi şi să îngrijeşti plantele.

SCORPION Astăzi se pare că eşti „pierdut în traducere”. Adică nu reuşeşti să descifrezi „mesajele” trimise de cei din jur. Parcă ar vorbi o limbă străină şi te prind tot timpul pe picior greşit! Nu mai răspandi şi comenta zvonurile catastrofice si vestile alarmate, care nu fac decat sa te abata de la propriile tale probleme. Asta dacă nu eşti jurnalist. Gandirea pozitiva si arborarea unui zambet permanent te fac astazi sa obtii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac asa de mult. O seară excelentă, pe care o poţi folosi pentru afacei de amor, sau alte treburi importante.

SĂGETĂTOR Nu aştepta prea mult de la ziua de astăzi! Este o zi de trecere, în care liberul arbitru, deciziile tale, primează. Evită, totuşi, problemele de fond, cele importante, în domeniul sentimental. Semnele de pamant şi apă iţi pot face ceva neplăceri astăzi, dar poţi să fii ajutat şi apărat de cei nascuţi in semne de aer şi foc. Cu toate ca impuşti francul, visele tale de marire şi de imbogatire nu-ti dau pace, continua, poate pana la urma gasesti drumul catre succes.

CAPRICORN Este momentul unei discuţii dificile, pe care ai amânat- o mereu. Sorţii sunt favorabili, ziua e fastă, trebuie să ai curaj şi să rezolvi problemele, fie sentimentale, fie profesionale! Daca vrei astăzi sa faci placere celor din jurul tău, renunţă la remarcile ironice, acide şi explicatiile psihologice şi arată entuziasm şi veselie. Calităţile incontestabile ale zodiei, soliditatea şi perfecţionismul, te ajuta sa rezolvi cu bine nişte situaţii de criză aparute azi pe neaşteptate. Dacă
ai vreo afacere de încheiat, o tranzacţie de aranjat, perioada dimineţii zilei de astăzi este indicată.

VĂRSĂTOR O zi amestecată, dar care poate fi plăcută. Încercă să rupi contactele cu sursele de neplăceri, tristeţe şi emoţii negative. Trebuie să fii conştient de tine, astăzi de starea ta emotivă! Prudenţa şi diplomaţia trebuie să te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu, sau unde îţi pierzi dimineţile şi jumătate din viaţa ta. Poate si faţă de anturaj, in general. Dorinţele şi pasiunile sunt sursele necazurilor, spune o vorba din Orient.

PEŞTI Se pare că astăzi gestionezi ceva mai bine energia ta vitală şi resursele de care dispui. Luna este o călăuză bună, te inspiră şi îţi ghideză paşii pe calea cea bună! Ţine-ţi cunoştiinţele strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Numai astăzi – mulţumeşte frumos pentru sfaturile date şi uită-le
imediat. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia!