BERBEC Este destul de greu să te concentrezi astăzi pe „problemele tale”, pentru că realizezi că nu sunt nici probleme, nici ale tale! Trebuie să-ţi iei libertatea să faci unele lucruri după cum vrei tu. O periodă de mici realizări şi acumulări. O veste sau o informatie interesantă în a doua parete a intervalului. Nu trage toata activitatea pe umerii tai şi nu-ţi atribui toate sarcinile, nu este sănătos!

Horoscop luni, 21 noiembrie. Leii sunt stresați, neliniştiți şi aşteaptă să se întâmple ceva

TAUR  Astăzi eşti avantajat în domeniul financiar. Dar, ai o dorinţă de nestăpânit să cheltuieşti, să faci cumpărături, așa, de vineri. Poţi să-ţi cumperi… un covrig şi aşa faci şi economia atât de necesară! Noi evenimente sau propuneri pot face perioada interesantă. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă, pentru că se pare că eşti inspirat în domeniul financiar. Aspectele planetare oferă un timp pentru posibilitatea rezolvării unor vechi probleme.  

GEMENI  Dedică ziua discuţiilor, negocierilor. În familie, pentru unii. Eşti avantajat în comunicare, domeniul în care excelezi, aşa că trebuie să pui la punct unele situaţii de relaţii sociale. Fii convingător, dar scurt! Trebuie să te ocupi mai mult de anturajul apropiat, sau de familie, ca situaţiile actuale să nu degenereze în probleme mai greu de rezolvat. Nu lasa situaţia să scape de sub control, să te depăşească. 

RAC Nu te grăbi, fii temeinic!  Dorinţa ta de a-ţi îmbunătăţi calitatea vieţii şi de a pune „lucrurile la punct” nu întâlneşte astăzi, de solstițiu, opoziţie.  Nu te implica – la serviciu, dacă lucrezi, sau acasă – în conflicte. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe. Prudenţa nu strică. Cineva ar vrea să ai informaţii greşite. Sigur că este vorba de dragoste, de amor şi pasiuni devastatoare, dar întreabă-te dacă nu cumva este mult zgomot pentru nimic? 

Horoscop luni, 21 noiembrie. Leii sunt stresați, neliniştiți şi aşteaptă să se întâmple ceva

LEU Se pare că eşti stresat, neliniştit şi aştepţi să se întâmple ceva… Totuşi, conjunctura este clară şi îţi indică să te gândeşti cum să acţionezi, nu să aştepţi să cadă drobul de sare! Poziţiile planetelor îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor de la serviciu, de suprastructură, sau de acasă, din curte, dacă ai. Este timpul unor mai mari, sau mai mici decizii. Pe care este bine să nu le amâni. Mai bine acţionează!

FECIOARĂ Un nativ, tot semn de pământ, din anturajul tau, te bârfeste şi te acuza pe nedrept, dar poţi depaşi situatia cu succes si cu oarecare profit social. Bârfele şi intrigile sunt la ordinea zilei. Nimic din ce este ascuns nu va ramane necunoscut si nu va fi secret ca să nu iasa la lumina, cel puţin aşa spun cărţile sfinte, aşa ca ai răbdare si vei afla ceea ce doreşti!

BALANŢĂ Dacă depinde de tine, amână! Dacă nu, vezi care variantă e favorabilă! După o perioadă obositoare îţi e greu să intri în ritm. De fapt, realizezi că „ritmul” nu e nici natural, nici sănătos! Oare nu mai este puţină pace, armonie, un loc liniştit? Întrebare la care astrologul nu găseşte răspuns.  Succese, din nou neaşteptate, pentru că vin târziu, când nu te mai aşteptai, la serviciu sau în cercul de prieteni şi/sau în familie.

Horoscop luni, 21 noiembrie. Leii sunt stresați, neliniştiți şi aşteaptă să se întâmple ceva

SCORPION  Astăzi, fă-ţi viaţa mai suportabilă, nu te mai lăsa folosit! Poţi să faci faţă celor mai grele întrebări. Parcă, ai răspunsurile gata pregătite! Foloseşte experienţa şi ai mereu rezolvări de-a gata! Perioadele tulburi, cu grad înalt de risc şi cu o puternică componentă de haos, ca multele crize, te-au avantajat întotdeauna, prin aplicarea practică şi pragmatică a analizei reci şi pertinente care te caracterizează. 

SĂGETĂTOR Trebuie să dai dovadă de anvergură în idei, de o minte deschisă. Primeşti unele sfaturi, unele informaţii, depinde numai de tine să descoperi adevărata valoare şi să te foloseşti de ele. Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa socială! Trebuie să ai mai multă încredere în colegi, prieteni, rude, sigur, in cei verificati! Schimbarile dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimbă modul, schimbă felul – tenacitatea este buna cand esti în câştig.  

CAPRICORN Nu răspunde la numere de telefon pe care nu le recunoşti! Astăzi poţi să fii înşelat, cu “oferte” sau “promoţii”, aşa indică stelele. Prudenţă şi în relaţiile de serviciu şi sentimentale. Nu-ţi pierde timpul cu legături sub nivelul tău. Partea benefică a zodiei te ajută să găseşti soluţii şi rezolvări. Idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână. Lasă-i să vorbească până la capăt, pe cei din jur, nu-i întrerupe cu capricornisme gen: „Ştiam!” sau „Mă laşi!”. Şi, numai mormăi!

Horoscop luni, 21 noiembrie. Leii sunt stresați, neliniştiți şi aşteaptă să se întâmple ceva

VĂRSĂTOR  O zi puţin mai dificilă, sau cu o problemă personală de rezolvat. Poate fi şi o capcană, un risc asumat, dar stelele spun că te poţi descurca onorabil. Calea de mijloc, cumpătarea, e de aur! Tu încearcă să nu te laşi prins de “ingineriile” escrocilor, care, să fim drepţi, sunt deosebit de ingenioşi. Nu intra în vorbă cu persoane necunoscute, nu răspunde la numere de telefoane necunoscute lasă-ţi umanismul şi bunele intenţii pentru altă zi!

PEŞTI  Nu tot ce zboară se mănâncă, poţi constata astăzi, spre paguba ta. O decepţie, produsă de o achiziţie, o cumpărătură, o marfă, sau de o veste. Cu prudenţă şi fără iluzii poţi trece obstacolul! Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Pari uşor plictisit şi distrat de tot ce ţi se întâmplă… asta pentru că te pregăteşti de ceva important. Iar ziua de astăzi este doar o zi de legătură, care aştepţi să treacă. Dar şi zilele de tranzit au farmecul lor, nu se întâmplă nimic rău!