Horoscop duminică, 7 mai. Zodia care trebuie să fie foarte atentă: Nu accepta jumătăți de măsură

BERBEC Duminică este o zi de cumpărături sau de relaxare, de distracție. Nu-ţi fă niciun program, în aparenţă. Lasă lucrurile să se întâmple. Este bine să eviti, dacă poţi, subiectele cu caracter emotiv. Susceptibilitățile trec de la elemente iraționale la valori mai concrete precum mândria și voința. Atmosfera este decisivă, ți se potrivește pentru că altora le face plăcere să-și asume responsabilități care te-au speriat. Mai ai și rolul plăcut de diplomat.

TAUR Într-o dispoziție excelentă, simți nevoia să-ți vezi prietenii și familia, să împărtășești cu ei momente puternice și să fii deosebit de binevoitor și generos. Jumatatea ta nu este omisa pentru ca ești dispusa sa multiplici atențiile pentru a stabili o atmosferă destinsă și plăcută. Duminică nu prea îţi arde de glumă. Este una din zilele acelea când eşti posomorât şi mizantrop, dar trece cu un pahar de… vorbă!

GEMENI Chiar dacă nu eşti un fanatic al respectării regulilor, în acest weekend vrei să ţii cont de o anumită disciplină, care îţi serveşte scopurilor. Duminică, totul se petrece conform planului. Configuraţiile benefice sunt în cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi, dar nici nu ai de ce să-ţi aminteşti mai târziu! Duminică trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale.

RAC Aspectele te galvanizează în această duminică! Îndrăzneț și hotărât să te impui în relațiile sentimentale, nu eziți să lansezi dezbateri care vor tinde totuși să se prelungească… Nu-ți lipsesc nici argumente, nici entuziasm pentru a-ți pleda cazul! Astăzi, viața ta relațională și sentimentală se trezește dintr-un somn lung și dai peste o mie de oportunități de a te exprima, de a învăța sau de a cunoaște oameni interesanți. Conjunctura vă zâmbește și veți obține satisfacție personală din acest tranzit favorabil.

Horoscop duminică, 7 mai. Zodia care trebuie să fie foarte atentă: Nu accepta jumătăți de măsură

LEU Profită de momentul prezent pentru a trăi pe deplin și înflorirea în viața ta relațională fără a-ți pune întrebări de prisos. Mișcă-te, ieși din carapacea ta și comunică în toate direcțiile așa cum știi să faci atât de bine! Izbucnirile colerice din jurul tău au şi un motiv. Încearcă să depistezi cauzele disconfortului şi să le rezolvi, dacă nu poți să le preîntâmpini. Nu uita să apreciezi ceea ce ai şi nu mai râvni la lucruri iluzorii! În dragoste este bine să-ti recunoşti greşelile, mai ales pe cele mici!

FECIOARĂ Duminică trebuie să zâmbeşti şi să-ți păstrezi calmul, mai ales dacă auzi si vezi lucruri neplăcute. În urma unei analize cinstite si atente trebuie sa lași deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi la propriile interese. Este cazul zilei de azi, când poţi întoarce în favoarea ta un impas sentimental sau te poţi bucura de un avantaj. Nu trebuie să stai ore întregi sub duş, ai acest obicei, recunoaște!

BALANŢĂ Putem conta pe tine pentru a pune punctele pe „i” persoanelor care nu au bune maniere. Eleganța ta naturală nu merge bine cu lipsa de educație. Ai grijă, nu accepta jumătăți de măsură, educația se face fără menajamente. Anumite aspecte ale vieţii tale sunt puse sub semnul întrebării de cei din jurul tău. Trebuie să faci diferenţa, dacă vor numai să te critice, sau îţi oferă ajutorul. Reacţionează, după caz!

SCORPION Astăzi eşti pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Te distrezi, te odihneşti, eşti mai entuziast şi te gândeşti cu încredere la viitor. Duminică reflectezi că  de mai multa vreme doreai un grad mai mare de libertate materiala pe care stelele te sprijină astăzi sa-l obții prin hărnicie și chiar cu puțin noroc. Un weekend trepidant, dar plăcut, cu multe de făcut şi cu multe surprize. Ţine mobilul aproape, o să sune!

Horoscop duminică, 7 mai. Zodia care trebuie să fie foarte atentă: Nu accepta jumătăți de măsură

SĂGETĂTOR Îți trăiești viața de cuplu în armonie cu viața de familie. Nici prea mult, nici prea puțin. Știi cum să echilibrezi perfect polii vieții tale. Acesta este motivul pentru care vă găsim confortabil în toate circumstanțele. Îți dorești un nou decor și te inspiră din noile tendințe. Gustul tău ponderat ar putea, astăzi, să devină mai luxos sub efectul Lunii. Alegi materiale frumoase, adevărate opere de artă magnifice.

CAPRICORN Datorită talentelor tale de vorbitor, astăzi vei avea arta și modul de a face noi contacte, de a atrage simpatia celor din jur, de a menține schimburi foarte constructive și de a avea răspunsuri pozitive la așteptările tale. Trebuie să iei o decizie și începi cu ușurință o nouă relație sau o nouă etapă dacă ești într-o relație. Este timpul să vă îmbunătățiți expresia și potențialul creativ pentru a vă îmbunătăți rutina.

VĂRSĂTOR Astăzi te simţi dat la o parte şi vrei să fii în centrul problemelor. Dar, cei dragi te protejează ştiind de situaţia ta. Duminică, o zi bună, plină de energie şi distracţii pentru tine. Poate să apară ceva neprevăzut. Duminică verifici vorba care spune că: experienta este suma greșelilor care dor cel mai mult. În dragoste este bine să-ți recunoști greșelile, mai ales pe cele neimportante sau pe cele care pot diminua gelozia!

PEŞTI Ai tendința de a te izola temporar, fără să cauți întâlniri sau schimburi. Cu atât mai bine pentru că angajamentele, mai ales pe termen lung, nu sunt favorizate, este mai bine să așteptăm un moment mai realist, mai moderat și mai puțin grandilocvent, fie și doar pentru sentimente… Este o mică pauză binevenită în care îți poți reîncărca bateriile, în privat, pentru a-ți face bilanțul aspirațiilor cu spirit constructiv care să te conducă în 2-3 zile către inițiative mai concrete. Această perioadă de retragere din această duminică este foarte utilă pentru a-ți ascuți strategiile și pentru a testa terenul.