Horoscop duminică, 4 iulie. Zodia care trece printr-o schimbare majoră. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta

Berbec – Un entuziasm sporit pentru proiectul tău preferat te poate duce într-o nouă direcție. Ai putea chiar decide să îți schimbi cariera pentru a te consacra pe deplin la ceea ce ai descoperit că iubești cel mai mult. Sănătatea fizică, emoțională și spirituală ar trebui să fie foarte bună acum. Calitatea vieții probabil se va îmbunătăți. Lasă-te dus de val. Amintește-ți, că mai puțin, uneori însemnă mai mult.

Taur – Săptămâna va fi una plină de surprize interesante. Abordează-le cu recunoștință și vei fi uimit de numărul de lucruri care par să apară în mod natural. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate. Prietenii vechi vor reapărea. Deschide-te spre conversații. Acționează spontan și cu pasiune. Atenție la situații tensionate în legătură cu modul în care te prezinți în fața prietenilor.

Gemeni – Te încurajează să te vezi cu prietenii și, dacă este posibil, să faci mișcări îndrăznețe, care împing lucrurile în favoarea. Fără riscuri, fără recompense! Aruncă zarurile plăcerii dimineața. Indiferent dacă alegi romantismul, creativitatea, copiii sau divertismentul, ascultă-ți intuiția și inima înainte de a decide. Obții ceea ce vrei până la urmă. Sigur, ceea ce dorești s-ar putea schimba însă de la o zi la alta.

Rac – Poți să faci ce vrei, cu o singură condiție: să spui persoanei apropiate adevărul despre o problemă pentru care te simți vinovat. Dacă vorbești, acasă sau într-o atmosferă privată și confortabilă, vei descurca lucrurile. Apoi, poți merge mai departe și te poți bucura de relație. Citește de două ori mail-ul sau SMS-ul înainte de al trimite. Greșelile stupide de ortografie nu sunt chiar atât de amuzante acum.

Horoscop duminică, 4 iulie. Zodia care trece printr-o schimbare majoră. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta

Leu – Influxurile planetare ți-au provocat o mare confuzie mentală în ultima vreme, dar vestea bună este că atmosfera se va schimba în curând. Astăzi lucrurile care s-au dus înapoi sau au fost în pauză îți vor relua mersul înainte. O schimbare majoră ar putea avea loc, o schimbare de care vei beneficia mai mult decât crezi. Chiar simți că energia se schimbă. Acum este momentul să scapi de ce nu mai ai nevoie.

Fecioară – Curiozitatea și dorința de varietate sunt puternice. Profită la maxim de orice oportunitate de a-ți extinde baza de clienți. Un fel de energie ciudată poate inspira situații extrem de plăcute. Este excelent pentru team building și rezolvarea problemelor. Emoțiile pot rula în culise. Aduni cei mai apropiați prieteni, mentori, parteneri sau virtuali parteneri pentru informații financiare și asistență.

Balanță – Poate fi la fel de simplu ca o idee de afaceri lansată la micul dejun sau la o bere ori sfaturi despre un nou plan de afaceri complicat, împreună cu prietenii. Orice ar fi, te îndrepți spre un nou moment de creativitate. Nu ești singur de ceea ce faci acum. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta, însă. Împrumuturile care susțin extinderea casei sau schimbarea apartamentului sunt favorizate.

Scorpion – De multe ori te întrebi unde este localizată intuiția, acel sentiment inexplicabil sau voce interioară care îți spune ce trebuie să faci sau, în unele cazuri, îți trimite cunoștințe vechi, imemoriale. Este mai mult decât centrul ființei tale: funcționează pentru a te echilibra. Pentru a face alegeri corecte în viață trebuie să conștientizezi căile către această zonă interioară.

Horoscop duminică, 4 iulie. Zodia care trece printr-o schimbare majoră. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta

Săgetător – Există o tendință mai mare de a încălca regulile astăzi și să intri într-un tărâm nou – o nouă mentalitate sau mod de viață. Astăzi, această tendință se concentrează, deoarece izbucnirile emoționale atrag atenția asupra schimbărilor. Inima ta vrea într-un fel, în timp ce creierul tău vrea altfel. Respiră adânc și calmează situația înainte de a o lua razna. Ieși și dă o șansă care s-ar putea să nu o fi luat în considerare înainte.

Capricorn – Există o calitate minunată a grijii profunde și a angajamentului pasional cu privire la relațiile tale săptămâna aceasta. Ai ajuns la un moment în care simți că ai dori să faci ca aranjamentul să fie și mai sigur sau să reiei în vreun fel anumite obiceiuri. Procedează cu încredere! Poate că în cărți este o lună de miere sau chiar o a doua lună de miere. Preia controlul și mergi pe linia asta.

Vărsător – Cineva care ți-a plăcut a interpretat greșit ceva ce i-ai spus sau a postat pe FB. Găsește o modalitate de a repara lucrurile fără a face o afacere prea mare din asta. Dacă ești în căutarea unui umăr pe care să plângi, s-ar putea să fie cam ca atunci când cauți acul în carul cu fân. Concluzia este că nu vei găsi cu ușurință ceea ce dorești. Încearcă să ai muzică în apropiere în timp ce visezi.

Pești – Perioadă poate aduce multe emoții conflictuale. Este posibil să fii într-o poziție confortabilă și familiară, dar agățatul de succesele romantice din trecut nu este întotdeauna cea mai bună mișcare. Eforturile de a atrage atenția și întâlnirile cu gașca sunt favorizate. Oprește-te și fă-ți niște calcule și planuri. Nu îți fie teamă să renunți la o poziție care nu mai funcționează pentru tine.

Horoscop duminică, 4 iulie. Zodia care trece printr-o schimbare majoră. Toți ochii sunt ațintiți asupra ta