Horoscop duminică, 21 ianuarie. Zeul detaliilor. Zodia care nu scapă nimic

Horoscop duminică: BERBEC   Ziua de duminică pare a fi dedicată comunicării, grație influențelor planetei Mercur, și poate fi un moment perfect pentru a-ți demonstra abilitățile oratorice. Viața ta socială pare a fi bine aspectată, poți petrece momente plăcute alături de prieteni, nu ezita să-I convoci la întâlnire! Nu fii naiv, nu da crezare zvonurilor. Cu toate că pot fi aşa de palpitante ca nişte telenovele în care tu joci rolul principal! 

TAUR  Duminica aceasta, 21 ianuarie, poți găsi soluții simple la problemele cotidiene pentru a-ți simplifica viața. Vibrațiile actuale îți pot oferi posibilitatea de a sparge barierele, de a ieși din ”bula” ta și de a fi mai comunicativ. Ar trebui să ai tot ce ai nevoie pentru a-ți exprima sentimentele și dorințele, pentru a întări legăturile și a aborda ziua zâmbind. Poate fi o idee bună să practici un sport de anduranță, fără prea mult efort anaerob.

GEMENI   Duminica aceasta, poți fi mai flexibil în relațiile cu ceilalți, ei ar trebui să fie mai dispuși, decât de obicei, să te asculte. Poți să îți asumi unele responsabilități, care nu sunt neapărat ale tale și asta te poate obosi moral, stelele recomandă să pui lucrurile în perspectivă. Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce poate fi consumator de energie în această duminică: vizite, excursii și stai şi odihneşte-te! 

RAC  Duminică, stelele avertizează că ai putea să te confrunți cu o nevoie de independență, autonomie, nu întotdeauna în acord cu neliniștile tale iraționale. Acesta poate fi un pas mic spre maturitate, dar un pas mare în cadrul dezvoltării disciplinei personale. Poți fi mai puțin agitat și ai șanse să te poți bucura de atmosfera plină de concentrare. Pe seară, poți merge la cumpărături, unele achiziții, chiar mai costisitoare, pot fi favorizate.

Horoscop duminică

LEU   O duminică favorabilă. Poţi să faci orice, sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Influența astrală pare a fi favorabilă întâlnirilor neprevăzute, întâlnirii la fața locului, nimic nu se anticipează, lucrurile se fac pe moment și pare a fi foarte bine așa. Ai putea avea o întâlnire interesantă, fii pe fază! Dacă munca ta provoacă perturbări în relație, rezolvă lucrurile imediat, nu lăsa să se acumuleze tensiune inutilă!

FECIOARĂ   Nimic nu poate face mai mare plăcere ”Zeului detaliilor” decât o curățenie sezonieră bună, o degajare a dulapurilor de lucrurile vechi și nefolositoare, pentru a face loc noului, strălucitorului și micilor bucurii ale vieții. Spiritul tău de observație face minuni și nu-ți scapă nimic, poți fi capabil să-ți amintești cel mai mic detaliu al unei scene, chiar și la multe săptămâni după ce ai văzut-o. Astăzi, cineva poate apela la memoria ta pentru a-l ajuta în cercetările și investigațiile lor.

BALANŢĂ   Poți să resimți o oarecare nesiguranţă, în această duminică, neaşteptată şi nerecomandabilă. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile nu sunt ușoare deloc! Confuzia gândurilor tale poate împiedica dezvoltarea planurilor tale. Ai nevoie de calm și perspectivă pentru a te concentra, dar o discuție cu prietenii te-ar putea ajuta să vezi mai clar… Sau nu…. 

Horoscop Capital

SCORPION   Duminica aceasta pari să te simți bine în pielea ta și să te simți încrezător cu cei din jur. Dacă plănuiești să pleci într-o  vacanță sau să faci o călătorie lungă, sunt șanse ca toată lumea să fie de acord, deci nu ezita să propui. Lasă „înţepăturile” şi laudă-i pe cei dragi, concentrează-te cu entuziasm pe ceea ce ai de gând să faci. Pe seară, poate un film online, poate un spectacol de teatru, ceva să te distragă de la cucerirea lumii, ar putea fi o idee…

SĂGETĂTOR  În această duminică o ușurare neașteptată poate veni să-ți ușureze sarcinile, ziua ta poate fi, așadar, foarte senină. Profită de această ocazie pentru a te face să te simți bine și pentru a găsi un echilibru între tine și ceilalți. Stelele te sfatuiesc să leneveşti un pic mai mult, pentru că te pare să te aştepte o săptămână obositoare, dar, poate, și cu realizări. 

CAPRICORN   În această ultimă zi de weekend stelele spun că este posibil să trebuiască să fii viclean pentru a obține ceea ce-ți dorești. Ușor de zis, greu de făcut, pentru directul și conformistul nativ! Totuși, poate fi esențial să-ți înfrânezi nerăbdarea mai presus de toate. Energia ta pare a fi la un nivel ridicat, nu profita de asta pentru a te arunca fără rezerve în excese de tot felul… Mai ales dacă eşti în vacanţă, în călătorie, trebuie să fii precaut. 

Horoscop duminică, 21 ianuarie

VĂRSĂTOR   Ca în fiecare an, în luna ianuarie, te angajezi să revii și să-ți sculptezi aspectul. Fitness, Pilates, zumba, întreaga gamă de sporturi moderne nu vor scăpa de alegerea ta. Folosește-ți veselia natural și simțul umorului pentru a le fi pe plac celor din jur și a atrage noi simpatii. Preia conducere în orice încercări de apropiere. Pe seară poți primi o veste bună, o informație valoroasă, dar totul poate fi încă la un nivel incipient. 

PEŞTI Ideile tale par să devină din ce în ce mai clare pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață, duminica aceasta. Poți avea ocazia să fii mândru de tine și de strategiile tale. O adevărată pauză de la cotidian te-ar putea revigora și întineri, atât mental și fizic. Contactul cu natura sau o vizită culturală la un muzeu sau expoziție pot fi cele mai bune idei pentru acest lucru. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! Mai bine mai târziu, decât niciodată.