BERBEC În acest weekend o informaţie îţi oferă un prilej neaşteptat, dar care pare deosebit de plăcut. Nu uita să faci cadouri copiilor. Limitează-te doar la activităţile de rutină şi evită eforturile şi complicaţiile sentimentale care nu sunt absolut necesare. O sâmbătă obositoare, dar plină de realizări. Duminică plăcută, dar cu gând de drum. Drum pe care poţi să-l faci şi la cumpărături, dacă ieși în oraș.

TAUR Sâmbătă, lasă-ţi curiozitatea să exploreze noi domeni. Nu este nimic greşit la planul originar, sunt necesare doar mici schimbari şi reglaje de rutina. Atenţie la influenţa din ce in ce mai mare a unui partener cam incapăţânat din familie sau dintre prieteni, care poate să-ţi facă o seamă de necazuri, în mod neintenţionat. Duminică nu te gândi la nimic. Pentru unii nu este greu, pentru că nu au cu ce să se gândească, pentru alții este un exercițiu zen!

GEMENI Sâmbătă se pot găsesi soluţii la problemele tale şi nu pierzi timpul degeaba. Duminică ritmul tău se accelerează, este vorba de distracţii în aer liber şi de întâlniri neaşteptate. Ceea ce cumperi sâmbătă, fără să fie scump, îţi poate face mare plăcere şi îţi va fi de folos. Evită discuţiile lungi şi fără rost, dar nu fi concis ca un automat care spune ora. Pildele, povestiorele, bancurile şi mai ales tăcerile cu subânţeles sunt mai grăitoare decît o mie de discursuri meşteşugite!

RAC Treci printr-o perioadă de turbulenţă, te simţi „singur în mijlocul mulţimii”, dar acest weekend îţi oferă prilejuri de distracţie şi relaxare. Sâmbătă poţi profita de un eveniment deosebit. O serie de aspecte planetare contradictorii fac ca trăirile tale să fie complexe, dar toate, aproape fără excepţie, le tratezi sub o rezervă dată de comoditate şi de impresia că totul este o piesă ce se joacă numai pentru buna ta dispoziţie. Luna, Marte şi Venus indică noutăţi interesante, mai ales în a doua parte a intervalului, duminică.

LEU Saturn, Marte şi Mercur sunt binevoitoare şi te avantajează să te impui, să prevalezi. Poţi să faci un program de weekend cum vrei tu, nimeni nu te contrazice! Ţi-au văzut colţii… Weekend-ul aceasta este o perioadă sensibilă. Soarele trece prin grade magice în Gemeni care rezonează în adâncul fiinţei tale. Dorinţele tale secrete, visurile nespuse, par că încep să se materializeze, cum s-au materializat şi în trecut. Eşti norocos şi ştii asta!

FECIOARĂ Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Veşti bune. Zi favorabilă călătoriilor, mai ales cele scurte. Sâmbătă, din nou nişte veşti aşa-şi-aşa. Duminică, lasă analiza ştiu că te pricepi, prima impresie contează! Odihneşte-te mai mult, relaxează-te, oboseala cronică s-a strâns ca o zgură şi poate să te afecteze. Un weekend în care trebuie să-ţi mai struneşti emoţiile. Nu uita că mai tot timpul suntem pe drumul critic între Destin şi Liberul Arbitru.

BALANŢĂ Dinamismul şi o forţă deosebită de convingere este arsenalul de care dispui astăzi ca să ai un weekend liniştit, plăcut, distractiv. Nu te băga în aglomeraţie, caută locuri mai deosebite! Evită, sâmbătă, discuţiile seriose şi strategice cu femeile. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Seara relaxantă. Duminică, nu da curs propunerilor ”extravagante”, cum ar fi o curăţenie generală, sau o excursie cu prietenii la munte, odihneşte-te şi relaxează-te.

SCORPION În acest weekend ai o mare dorinţă să te eliberezi de anumite obligaţii, să ai o libertate mai mare. Este o dorinţă legitimă şi dacă nu deranjezi pe nimeni, ar trebui să fii lăsat în pace! Dedică ziua de sâmbătă rezolvării problemelor importante de familie, casă, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Zi favorabilă călătoriilor scurte, evenimentelor sociale şi artistice. Nu fă promisiuni, nici nu astepta propuneri. Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. Duminică lasă analizele sofisticate pe altă dată.

SĂGETĂTOR Sâmbătă se dă la Săgetători libertate pe gratis. Pot să facă ce vor ei, doar să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Conjunctura se întrece să-ţi asculte dorinţele, comunicarea este avantajată. De asemenea nu este bine să pleci în călătorie, dacă vrei, amână pe mâine dimineaţă! Un weekend obositoar, mai ales prin aglomerarea problemelor de la sfârşitul lunii, a vizitelor şi a întîlnirilor dar şi a distracţiilor. Dar, o posibilă seară de dumincă plăcută cu cei dragi, cu planuri şi proiecte de viitor.

CAPRICORN Sâmbătă vrei să fii Capră Neagră! Adică, să fii tot timpul pe vârfuri, să ai ultimul cuvânt. E bună ambiţia, în lumea de astăzi e chiar necesară, dar atenţie să nu ofensezi degeaba pe cei dragi! Eşti favorizat, mai ales în domeniile legate de familie şi cămin. În acest weekend poţi realiza ceea ce ţi-ai propus de mai mult timp. Dacă poţi – evită să faci cumpărături, mai ales bunuri de folosinţă îndelungată. O configuraţie complexă şi rară te predispune în acest weekend atât la contemplare şi lene cât şi la acţiuni impetuase şi la nervozitate. Fii atent!

VĂRSĂTOR Fii precaut, rivalităţi ascunse încearcă sâmbătă să-ţi întindă capcane. Evident, în domeniul sentimental, al emoţiilor. Eşti seducător şi senzual, aşa că te poţi aştepta la… complicaţii! Evită enervarea şi hotărârile pripite, mai ales dacă sunt provocate de bârfe sigure. Pe de altă parte ca să scapi de insistenţele anturajului care doreşte neapărat să-ţi facă program de cumpărături şi curăţenie trebuie să ai aerul unui gânditor profund şi preocupat de mari probleme. Parcă nu ar fi bine să te duci la cumpărături. Parcă nu ar fi bine nici să nu dai cu aspiratorul…

PEŞTI În acest weekend faci o chestiune de onoare în a te distra cât mai complet cu minimum de cheltuieli. Dacă reuşeşti, spune-ne şi nouă cum ai făcut! Atenţie la Soare, nu te expune prea mult! Stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale de către anturaj, de către partenerii de discuţie. De asemenea, în această perioadă este bine să dai dovadă de prudenţă şi de vigilenţă, mai ales cînd te deplasezi. Evită aglomeraţia şi orele târzii.