BERBEC   Este un moment bun să te implici în treburi care cer dexteritate, iscusinţă. Astăzi, le ai! În activităţi, toate drumurile îţi sunt deschise, mai mult, poţi primi sprijin în interesele tale. Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care cu siguranţă vor fi contrazise mai târziu de realitate. O situaţie din familie te îngrijorează, dar azi poţi lucra la rezolvarea ei. Astăzi trebuie sa foloseşti una dintre reţetele verificate ale reuşitei in viaţă: să te comporti ca si cand totul ar fi absolut perfect! Aşa poate vei atrage şi norocul de partea ta.

TAUR   Astăzi ai tendinţa să te gândeşti la trecut mai tot timpul. Îţi faci istoria şi bilanţul vieţii tale, un roman întreg şi peste tot dai numai de probleme, amânări şi… visuri, năvalnice visuri! Atmosfera la serviciu nu este dintre cele mai plăcute: umblă diferite zvonuri care de care mai gogonate. Tu vezi de treburile tale, zâmbeşte şi nu te lăsa provocat sau antrenat în discuţii. Mai ales că ai aşa o poftă de râs şi de spus bancuri. Veselia ta este contagioasă şi poţi antrena prietenii pe drumul bucuriei. Nu uita că în faţa haosului, a nimicului, a prostiei – râsul este ultima redută, râsul este ultimul antidot în lumea otrăviţilor. Proştii sunt întotdeauna solemni şi sunt siguri că au dreptate…

GEMENI     Ai o atitudine bună, pragmatică şi încerci să te adaptezi din mers la noile date şi realităţi. Graţie unei discipline a cheltuielilor şi a unei planificări bune reuşeşti să faci economii. Astăzi ai multe pe cap. Nu dispera, nu vei reuşi să le faci pe toate, dar oricum, eşti aproape de o soluţie pentru o problema presanta, în care ai nevoie de ceva bani. Ştiai sau nu, „mâine este o nouă zi” aşa că vezi care probleme sunt urgente, care sunt importante, care pot produce pierderi de bani etc. Şi lasă pe mâine ceea ce poţi lăsa. Dar să nu uiţi de ele!

RAC   Zodiacul, cu Luna favorabilă, te îndreptăţeşte să speri in rezolvarea favorabila a problemelor tale, cele sentimentale, care trenează de mai mult timp. E necesar, doar, să vrei să le rezolvi!

La serviciu, sau unde îţi petreci dimineţile, trebuie să foloseşti fiecare moment al programului. Este o perioadă de acumulări când îţi poţi pregăti un viitor succes sau să-ţi faci viţa mai liniştită şi comodă. Fă în aşa fel ca să nu rămâi în urmă şi să nu depinzi de alţii, aşa rezultatele muncii tale pot fi evidenţiate şi evaluate corect. Activitatea laborioasă înseamnă un mare consum de energie.

LEU   Intuiţia îţi şopteşte să profiţi de marea ocazie pe care o întâlneşti astăzi. Nu imediat, mai bucură-te de deliciile pânditului şi a vânătorii. Dar nici nu amâna, că vine elefantul şi îţi suflă afacerea!

Astăzi este una din zilele in care ţi se spune ca nu ai tact, ca vorbeşti prea mult şi te crezi prea tare. Şi ce dacă, tu te simţi aşa de bine… Ai una din acele zile în care străluceşti şi crezi ca eşti făcut din pulbere de stele. Eşti sanatos şi vesel, iar viaţa este frumoasă. Bucură-te din plin! Râsul tău puternic şi bine modulat răsună peste capetele celor din jur ca răgetul leului în junglă. Eşti, din nou, stăpân! Stăpân, în primul rând pe tine, pe fiecare fibră şi sentiment din tine. Bravo, meriţi un premiu!

FECIOARĂ    Conjunctura te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea.  Poate, nişte vitamine cu minerale! Decât un calif bolnav, mai bine un cerşetor sănătos, se spune în Orient.

Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi. Nu întreprinde nimic important sau riscant. Ia  lucrurile mai uşor, aproape în glumă. Evită secretele altora, ca să nu faci compromisuri costisitoare. Evită cheltuielile extravagante. Dezastrele sunt de doua feluri: ale tale si ale altora. Stelele te previn asupra unei catastrofe financiare daca continui cheltuielile aiurea. Sunt două feluri de a face avere : să câştigi mult sau să cheltuieşti puţin. De astăzi, cu o configurație favorabilă, incepi sa gandeşti mult mai pragmatic si sa te frămânţi mai puţin.

BALANŢĂ    Păstrează pentru tine vestea, opinia ta personală care ar putea nemulţumi pe cineva drag. Doar, doreşti armonie, nu scandal! Pe plan emoţional eşti vulnerabil, joacă puţin teatru şi… trece! Cel mai probabil este că, statistic vorbind, o să te întrebi mult unde sunt banii tăi pe care abia i-ai primit ca salariu. Şi că mai ai puţini bani după ce ai terminat cu aprovizionarea de toamnă şi pentru sezonul rece. Nu mai întreba atâta, banii sunt în buzunarul cui trebuie! Treci la muncă ca să îmbogăţeşti şi mai mult pe bogaţi. Că niciodată bogatul nu o să creadă săracului. Aşa că, tot statistic vorbind, asta fiind situaţia, te poţi duce la un local ca să-ţi îneci amarul în bere de proastă calitate, la fel de proastă ca orice bere din România. Astăzi este o zi depresivă. Ei, haide, am glumit… totul este… normal!

SCORPION   Anumite veşti te descurajeză, dar cu puţin bun simţ, refuzând complicaţiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemle urgente, dar nu exagera cu efortul, mai ales fizic! Ai mici probleme de rezolvat, la serviciu sau la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea.  Abordarea sistematica a situatiei iţi furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii, colegii, fraţii şi părinţii. Fii mai plăcut decât de obicei, mai zâmbitor şi cu un umăr gata de oferit celor care vor veni să ţi se plângă. Fiindcă vor veni, fi absolut sigur, în perioada următoare. „Tu ascultă şi socoate…” – cum zicea poetul. Şi vezi ce se poate face!

SĂGETĂTOR   Aşteaptă puţin înainte de a lua o hotărâre. Ocupă-te mai mult de treburile care îţi fac plăcere. Tot muncă e, măcar să te simţi bine. Azi ar fi un moment bun să te orientezi către viitor! Şi, în mod întâmplător, oare este ceva întâmplător, interesele tale se suprapun peste interesele altora. Totuşi, în viata este ca in supermarket: ai de unde alege, dar nu gaseşti ce iti trebuie. Mai nou, se pare ca şi oferta este scumpă şi de prostă calitate! Daca astăzi te simţi cumva zdrobit de refuzurile şefilor si ale colegilor, nu-ţi risipi inutil energia ca sa demonstrezi ca ai totuşi dreptate. Retrage-te acasă în siguranţa camerei tale şi fă-ţi planuri peste planuri pe care o să le amâni mereu şi nu o să le respecţi niciodată!

CAPRICORN   În activitatea ta profesională evită strategiile în limita legii. Banii durabili, consolidaţi, sunt cei, puţini, obţinuţi prin multă muncă. De aceia nu o să te întrebe nimeni, niciodată! Trebuie să analizezi ultimele demersuri şi evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive, sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Reorientarea, reformularea unor direcţii, strategii, sau concepte este benefică şi necesară. Trebuie să foloseşti noi oameni, noi modalitaţi, noi concepte, noi cuvinte. Tu gândeşte-te bine! Ai la îndemănă tot ce îţi trebuie. Este necesar, doar, să le pui într-o nouă ordine, în ordinea bună!

VĂRSĂTOR   Eşti adus în situaţia de a lua unele decizii importante. Eşti obligat şi asta nu îţi place deloc! Minte-te frumos că este în interesul tău şi a celor din jur! De fapt, poate aşa este… Dacă ai ceva de aranjat, de comunicat, ceva ce-ţi era greu să cuantifici mai înainte în vorbe şi concepte, atunci foloseşte perioada dimineţii de azi. Stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale şi mai puţin in cel material, al desfăşurării unor afaceri şi/sau al încasării rapide a unor bani. De asemenea, în această perioadă este bine să nu iei niciun risc major. Evită sa semnezi acte oficiale, contracte, intelegeri. Mai pe seară, evenimente sociale şi din sfera culturii şi a artei.

PEŞTI    O zi care pare bună! Ai energie şi te agiţi ca să acoperi mai multe domenii. Totuşi, încercă să vorbeşti mai puţin, cei din jurul tău nu sunt în stare să-ţi aprecieze comentariile! Ziua de astăzi este o perioadă a zvonurilor. Care pot fi adevărate sau false. Normal! Filozofia şi teoria zvonisticii ne arată că de câte ori piaţa este saturată de zvonuri – se întâmplă ceva, sau cineva important are un interes de promovat. Adică acelaşi lucru, până la urmă. Configuraţia stelelor arată o perioadă complexă cu multiple aspecte, care se succed rapid. Ai o zi profitabilă. Cu toate cuadraturile, dimineaţa este favorabilă comunicării, aşa că te poţi aştepta la informaţii şi întâlniri care să-ţi aducă avantaje. Totuşi, aspectele sunt complexe, aşa că te poţi aştepta şi la veşti mai puţin plăcute, legate de întârzieri sau de persoane care se dau la fund şi/sau nu mai răspund la telefon!