Horoscop 9 noiembrie 2018. Horoscop realizat de Radu Ștefănescu

Horoscop 9 noiembrie BERBEC Calităţile tale de a fi dinamic, rapid şi de a părea că face totul fără efort, ca prin magie, atrage pe cei din jurul tău. Fiecare are pentru tine o „mică rugăminte”! Vezi cum te împarţi, să nu produci dezamăgiri printre colegii de serviciu. Dar, nu te grăbi să predai înainte de termen lucrările curente. O să primești altele, cu termen mai scurt!

Horoscop 9 noiembrie TAUR Realizezi că ai merite şi calităţi, că meriţi mai mult de la viaţă, decât ceea ce ţi se oferă. Crezi și acesta este adevărul, că nu ocupi poziția care ți se cuvine. Dar, nu tot ce e adevărat este necesar să fie făcut public, fii mai discret şi mai… viclean! Încearcă să-i convingi pe cei din jurul tău că ar putea câștiga, cu toții, mai mulți bani dacă tu ai fi… șef!

Horoscop 9 noiembrie GEMENI Trebuie să întorci pagina, să nu te mai preocupe trecutul. Ai unele sentimente amestecate, de regret, jenă şi necaz că nu ai fost suficient de abil, atunci! Lasă-le, trăieşte în prezent, ai ratat ocazia, trenul a plecat din gară. Fii atent să prinzi următorul tren, următoarea ocazie, poate să fie mai avantajoasă! Fii optimist, pesimiștii nu câștigă nimic, nici măcar la bursă!

Horoscop 9 noiembrie RAC Te bucuri de un climat destins şi chiar plăcut. Nu te mai ascunde în exoscheletul tău de Rac, nimeni nu îţi vrea răul la birou (astăzi), înconjoară-te de armonie, zâmbește și spune politețuri! Adică, la birou, asculți muziaca ta preferată la niște căști auriculare care, aproape, nu se văd! Dar, fii atent la cei din jurul tău, realitatea virtuală este bună, dar nu tot timpul!

Horoscop 9 noiembrie LEU Astăzi ai un spirit de dreptate superior. De fapt ai vrea să-i muşti de cap pe… ştii tu cine. Prea de tot, prea multă ticăloşie, prea multă minciună şi hoţie! Ascute-ţi colţii şi pândeşte! Ai fost înșelat în așteptările tale, în afaceri. Ai pierdut și ceva bani, nu prea mulți, nu sărăcești din asta, dar să înșele nemernicii ăia un Leu, regele junglei de beton corporatiste?

 

Horoscop 9 noiembrie FECIOARĂ  Nu te simţi bine în pielea ta!Ceva te râcâie pe suflet, simţi că ceva nu e bine, ceva sună fals în jurul tău, în munca ta, în activitate.Poţi să ai o  presimţire, nu o desconsidera, ci caută să descoperi motivele. Mai întreabă pe colegi, vezi dacă șeful este în toane bune și împărtășește-i îndoiala și nedumerirea ta. Fă-o profesional, în ideea să ai rezultate bune pentru firmă.

Horoscop 9 noiembrie BALANŢĂ Nu ştiu, nu am văzut, nu am fost acolo! Astăzi trebuie să adopţi “politica struţului” ca să eviţi unele neplăceri. Cum spun băieţii dintre blocuri: “cea mai bună lovitură este… eschiva!” Se poate să fii luat ca arbitru sau martor într-o dispută, sper că filosofică, dar de obicei este politică, sau sport.

Horoscop 9 noiembrie SCORPION Azi te autopremiezi. Poate e ziua ta de naştere, dar până la urmă nu contează, îţi faci singur un dar şi acest lucru este important, pentru că îţi întăreşte încrederea în forţele proprii. Nu uita să faci o tratație mică, dar de luat în seamă, la serviciu, asta dacă, totuși, este ziua ta de naștere. Îți sugerez moda corporatistă, felii de tort cu o cafea foarte bună.

Horoscop 9 noiembrie SĂGETĂTOR La serviciu e tămbălău şi haos. Nimic neobişnuit, aşa e mereu, tu vezi să cazi din nou, în picioare. A doua poreclă a Săgetătorului, aka, e „Hopa-Mitică”! O să te descurci tu, nu ai grijă, mai ales că nu este vorba de restructurări, ci de harababura obișnuită, creată de un management defectuos. Este evident că mă refer la cei care lucrează la stat!

Horoscop 9 noiembrie CAPRICORN De obicei faci urât când eşti luat la “mişto”. Fii mai viclean, iscusit, fă-ţi stereotipuri de… scandal şi învaţă să ameninţi nedefinit, fără să jigneşti. Se poate, Machiavelli este martor! Ești invidiat și la birou ți se fac complimente perfide, plus vorbe în doi peri. Dă replica imediat, s-a stabilit porcăria de obicei că dacă nu răspunzi înseamnă că cel care te-a atacat, are dreptate!

Horoscop 9 noiembrie VĂRSĂTOR Este ziua ta norocoasă, pe plan profesional, la muncă, la serviciu. Nu mai trebuie să faci pe timidul nehotărât, astăzi poți să ai succes. Dar nu te pune rău cu cei din jurul tău, pe care îi vezi zilnic! Nu străluci mai mult decât trebuie, nu-i eclipsa pe cei din anturaj, lasă-le și lor o replică în piesa zilnică.

Horoscop 9 noiembrie PEŞTI  Mai multă cumpătare, nu a stricat nimănui. Astăzi eşti prea generos, promiți tuturor colegilor de serviciu ajutor și sprijin, o fi bine din punct de vedere duhovnicesc, dar nu pentru tine, în “acvariul” tău, în care trăieşti, ai resurse de timp foarte limitate! Fii mai specific în promisiuni, dacă tot le faci, măcar să te poți ține de cuvânt!