BERBEC Realizezi că întreaga ta existenţă pare un laborator de experienţe. Încercate de tine, pe tine! Viaţa îţi pare ca o formulă complicată, dar astăzi afli că descoperirile mari sunt simple! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Iti plac lucrurile clare si faci achizitii solide!

TAUR Astăzi poţi demonstra, la serviciu sau acasă, că armonia poate exista între caractere foarte diferite, dar care au acelaşi scop. Consolidează sistemul de alianţe şi prieteniile de interes! Ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Este, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului. Posibile discuţii aprinse, până la urmă pentru probleme minore. În această perioadă nu prea este bine să călătoreşti pe distanţe lungi, mai ales cu avionul!

GEMENI   E bine că vrei bunăstare, dar nu cheltui banii ca şi când ai avea-o! O criză acută de superficialitate te poate face să pierzi bani. Ochii văd, inima cere – dar ţine cardul în buzunar! O discuţie din a doua parte a zilei îţi poate clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei, dar poți să dai dovadă de umor şi să înveselești atmosfera.

RAC Dedică ziua aceasta de marţi lucrurilor obişnuite de rutină, nu face multe valuri şi mai ales nu te apuca de vreo noua afacere profesională, sau amoroasă. Lasă ziua să treacă, cu prudenţă! Hârtiile semnate astăzi pot fi mai târziu lovite rapid de nulitate. Atenţie, deci, ce semnezi sau mai bine zis dacă semnezi. Nu te lua după cei care răspîndesc zvonuri, dar nu știu pe ce lume se află.

LEU   Se pare că azi te pricepi la toate! Cel puţin, toată lumea are nevoie de tine. E o zi densă, dar te-ai şi distra cât poţi. Poţi termina ziua la aceiaşi intensitate, du-te undeva la dans! O decizie se impune şi timpul a început să vină. Dar trebuie să te gândeşti la deciziile pe care trebuie să le iei şi la modul în care acestea trebuie să prindă viaţă.

FECIOARĂ Astăzi eşti prea materialist şi filozofia ta miroase a marxism. Valorile sunt în altă parte, dar eşti hipnotizat de amănunte şi pierzi din vedere ansamblul! Nu mai vorbi mult şi… zâmbeşte! Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună.

BALANŢĂ În această zi de marţi, fără trei ceasuri rele, primeşti o veste buna şi una invers, dar activitatea cotidiana nu te lasă să faci o analiză aprofundată. Cu toate că pare o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu, mai ales astăzi, când un vechi prieten sau coleg te poate decepţiona – nu-i lăsa şansa să se facă de râs!

SCORPION Nu respinge, de la început, orice experienţă nouă. Mai târziu o să regreţi. Nu spune nici da, nici nu! Vezi cum se derulează, se dezvoltă relaţia, sau afacerea şi hotărăşte-te mai târziu! Sunt o serie de evenimente, însă, provocate de Mercur care până la urmă au o latură comică şi o mare doză de neprevăzut. Dedică ziua, sau măcar seara, celor dragi, familiei, prietenilor sau partenerilor apropiaţi.

SĂGETĂTOR   Astăzi parcă nu ţi-s boii acasă! E prea mult de lucru! Evită să iei hotărâri importante şi amână tot ceea ce poţi pentru o zi mai bună. O zi de reflecţie îţi face bine şi îţi clarifică gândurile!

Evită spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate. Nu călători pe întuneric, sfat general valabil! Ai mai multe direcții favorabile de dezvoltare. Încercă să analizezi care este cea optimă.

CAPRICORN   Ai nevoie de înţelegere şi de lucruri plăcute. La serviciu, evită neplăcerile, prin arborarea permanentă a unui zâmbet, iar după program caută prilejurile să te simţi bine, confortabil! Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine. Fii foarte precis şi direct, atît în comunicarea de la serviciu, dar și în cea de acasă.

VĂRSĂTOR   „Nu mor caii când vor câinii” – tot zoologic vorbind, “nu tot ce zboară se mănâncă” aşa că astăzi, fiind marţi, ziua lui Marte, fii atent la atitudinea ta, ca să nu regreţi mai târziu! Oricum, păstrezi „status quo”, dar nimic nu mai este cum a fost, iar ceea ce se va intampla nu este chiar exact cum doreai. O mulţime de persoane vin la tine cu mâna intinsa, sigur, metaforic vorbind, dar şi la propriu, sau primesti facturi cat cuprinde, arată aspectele lui Mercur şi Jupiter. Unele justificate, altele nu!

PEŞTI   Crezi că ai nevoie de o schimbare. Astăzi e mai important ceea ce crezi tu, gândurile tale, amprenta ta personală! Se pare că ai toate resursele şi sprijinul necesar pentru ceea ce ai în gând! Dacă nu poți rezolva ceva, atunci amână. Sigur, dacă depinde de tine şi nu este un examen sau o probă. Uneori situațiile se rezolvă de la sine pentru că timpul este cel care găsește soluțiile! Este ziua cheltuielilor si a grijilor nefondate dar nu este… obligatoriu!