BERBEC Este o zi indicată să ieşi din rutina ta cotidiană deoarece creativitatea şi ideile noi, productive, sunt favorizate astăzi, mai ales în cursul dimineţii. Totuşi, menajează-ţi forţele! Noi relaţii la orizont. Poate cea mai favorabilă zi a săptămînii. Cheltuielile făcute astăzi le vei numi mai tîrziu investiţii inspirate. Te bucuri de o abilitate specială fiind şi cu intuiţia şi carisma personală bine aspectate. Femeile revin din nou pe primul plan, de orice sex şi orientare sexuală ai fi – sau este vorba de ceva feminin, în orice caz. Sau/şi o rugăminte a unei femei – este bine să-i dai curs şi să ajuţi atâta cât poţi!

TAUR Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte în jurul tău. Astăzi sunt posibile probleme în familie, sau cu prietenii. Sfatul stelelor este să te grăbeşti încet, să clarifici cu umor şi calm! O zi cam dubioasă, supraveghează cu atenţie cheltuielile. Nu lua decizii importante. Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii. Problemele personale nu sunt bine aspectate. Nu aborda subiecte controversate, mai ales cu cei dragi. Astăzi nu te grăbi, nu te enerva, nu lua decizii importante. Zâmbeşte, nu vorbi mult, ascultă şi lucrurile se pot aranja de la sine. Dacă conduci maşina, nu sunt probleme, pentru majoritatea nativilor. Evită, însă, căderea serii!

GEMENI În cursul dimineţii, la serviciu, nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri negative, pentru orice amănunt. Zâmbeşte şi clarifică situaţia cu umor şi bună credinţă! Nu pleca la drum lung! Astăzi ai o zi cam monotonă şi de aceea lipsită de nerv. Ziua este, totusi, densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva. Astăzi este o zi de asteptare si relaxare sfârșitul săptămânii de lucru. Ai, în sfîrşit, feed back-ul acţiunilor tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aşteptai din domeniul relaţiilor de afaceri si sociale şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp.

RAC Te ilustrezi ca plin de energie, străluceşti, în cercul prietenilor! Astăzi ai ideile foarte clare, aşa încât încerci să le aplici, atât în domeniul profesional, cât şi în cel sentimental. Încă o dată ziua este favorabilă, dar atenţie la proiectele pe termen foarte lung care nu sunt bine aspectate, aşa că nu te omorî degeaba pentru o cauză deja pierdută. Mai aşteaptă! Nu te enerva, este prima măsură necesară! Evită disensiunile cu partenerii de afaceri, sau de pat şi transformă-le nemulţumirea în propuneri de afaceri pentru viitor. Dacă ştii să spui minciunele frumoase și ingenioase! Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Nu da curs invitaţiei ci spune că eşti ocupat şi reprogrameză. După amiază ai, totuşi, de rezolvat nişte situaţii apărute, aproape pe neaşteptate!

LEU Eşti într-o dispoziţie bună, eşti motivat şi într-o formă fizică satisfăcătoare. Ai spor la muncă! Se apropie sezonul rece, iarna şi se pare că ţi-ai fixat un termen, pe care vrei să-l respecţi! Pe plan emoţional, în amor tăcerea este mai importantă uneori decât un discurs elocvent. O zi obositoare pe total, dar până la urmă foarte plăcută. Nu ai ce să-ţi reproşezi! Seară deosebită în compania celor dragi. Configuraţia celestă arată şi o întărire a voinţei proprii şi faptul că aştepţi sau urmăreşti dezvoltarea unei situaţii. În general favorabilă. Trebuie doar să-ţi manifesti interesul, cu o fermitate nedisimulată.

FECIOARĂ Cu toate că ai un randament bun, se pare că eşti în criză de timp. Astăzi încearcă să lămureşti o situaţie! O zi cam obositoare, dar în care poţi să duci la bun sfârşit un volum mare de lucrări. Eşti pus în fața unei decizii. Daca ai fi bancher aş zice că este portofoliul de credite, dacă ai fi politician ar fi o noua strategie de imagine, daca ai fi un tycoon al mediei ti-aş spune ca este vorba de grila de programe. Dacă eşti ca mine atunci poate că te gândeşti la ce să renunţi în cursa pentru supravieţuire. Atentie! Decizia ta contine un ghimpe şi nu este unul de… trandafir. Analizeaza cu atentie!

BALANŢĂ Astăzi poţi să munceşti la serviciu, sau unde lucrezi, fără să te laşi intimidat, sau deranjat de bruiajul negativ al anturajului. Trebuie să desparţi mistificările, minciunile, de realitate! Noi situaţii şi proiecte apar astăzi şi sunt de genul care solicită atenţia ta imediată. Ziua este dinamică şi densă, de aceea nici nu ştii cînd va trece. O veste bună de departe şi o dezamăgire minoră. Toată ziua, dar mai ales la prânz şi pe seară – atenţie sporită la cheltuieli şi la promisiunile făcute. Eşti înclinat emoţional să faci cheltuieli mari şi inutile (gîndeşte-te de două ori înainte de a băga mîna în buzunar)!

SCORPION Dimineaţa ai nevoie de abilitate ca să echilibrezi o activitate prea densă cu lipsa de acţiune. Adică trebuie să mediezi într-un mediu haotic, în care fiecare trage în direcţii diferite! Astăzi programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Mai ai răbdare şi nu forţa finalizarea unei situaţii, ci justifică întârzierea cu un zâmbet şi o ridicare din umeri : „C’est la vie, c’est la guerre!”, adică în adaptare carageliană: „asta-i via, asta-i gara!” Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile, sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii. Problemele personale nu sunt bine aspectate. Parol, mon cher!

SĂGETĂTOR O zi nu prea grozavă. Astăzi trebuie să stai liniştit şi să aştepţi ca ziua să treacă în linişte şi fără necazuri.O veste bună, poate pe seară. Amână pe mai târziu ceea ce nu poţi rezolva! Mercur nu te favorizează în comunicare: vorbeşti cu o mulţime de oameni, faci liste şi strângi date – dar nu finalizezi nimic. Ziua de astăzi prezintă un prilej benefic şi chiar profitabil. Cu toate că este întârziat de Saturn, nu este un prilej de scăpat! O nouă idee de afacere, o propunere interesantă, sau o nouă relaţie! Din toate poţi să profiţi cu ceva.

CAPRICORN Global, ziua se derulează în avantajul tău! Nu sunt domenii foarte afectate, este o zi echilibrată, totuşi, uşor favorabilă, mai ales în domeniul relaţiilor umane, pe planul sentimental! Ca aspect emoţional, simţi nevoie unei perspective din care să analizezi realizările şi insuccesele din ultimul timp, cât mai ales, raporturile cu partenerii tăi, raporturi care nu te încântă prea mult. Oare sunt, toate, problemele tale? Nu cumva te-ai încărcat, la serviciu şi acasă, cu sarcini, cu datorii care nu sunt ale tale? Astăzi ai o zi bună, dar atenţie la deplasări sau călătorii. Norocul îţi surâde astăzi. Ai, însă, o singură şansă, ca pistolul de duel un singur glonţ!

VĂRSĂTOR Ţi se acordă încredere, la serviciu, dar şi acasă, sau între prieteni – acest lucru te bucură – parcă înfloreşti! Acest fapt te motivează, îţi întăreşte încrederea în forţele proprii. Totuşi, limitează-te la activităţile de rutină. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Zi bună pentru discuţii, planuri, planificări, analize, şedinţe, bilanţuri – tot ceea ce ţine de un management performant, fie că este vorba de o multinaţională sau de propria bucătărie, grădină, sau balcon. Un fenomen meteo, sau o întârziere a unei persoane sau obiect îţi strică buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp!

PEŞTI Te simţi mai puternic, mai motivat, cu mai multă energie şi crezi că poţi înfrunta unele dificultăţi, totuşi, astăzi, nu te implica în nimic important, sau nou, doar activitatea obişnuită! Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu, dar nu te deplasa după căderea întunericului. Te găseşti într-o colectivitate favorabilă care îţi aprobă ideile. Călătoriile sunt din nou bine aspectate. Stelele arată un drum, dar este lăsat la latitudinea ta. Întotdeauna în viaţă suntem între Destin şi Liberul Arbitru… Dacă, totuşi eşti, sau pleci la drum, cu o destinație de weekend atenţie la bagaje şi la bani fie că sunt în portofel sau pe card! Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, pentru un procent dintre nativi: veşti bune de departe!