BERBEC   Astăzi te confrunţi cuunele probleme legate de domeniul sentimental. Reflectezi că ai acelaşi tip de situaţii, nimic nou sub soarele cel fierbinte, dar nu mai repeta greşelile trecutului! Ai multe de terminat, multe de început, multe de făcut, dar unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie! Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba – rezolvarea pare că nu mai stă în puterea ta. 

TAUR  Luna în scădere şi Saturn din Capricorn fac ca anumite acţiuni să fie perturbate. Evenimentele nu se desfăşoară după cum îţi doreşti iar pentru un procent din zodie lucrurile stau pe loc!Zi dedicata in special rezolvarii problemelor personale. Dragostea este bine aspectata. Este, de asemenea, ceva legat de cap, poate o durere de cap, la propriu,și/sau la figurat. 

GEMENI Viaţa ta e ca Donul liniştit. Sub o aparenţă pacifică se ascund multe tensiuni şi conflicte. Astăzi trebuie să te păzeşti de gelozii şi invidii de birou, sau de prietenie. Fii discret şi prudent!Este în afara regulilor obişnuite soluţia care îţi trebuie. La vremuri de criză trebuie o soluţie de criză! Astăzi trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani, de proiecte viitoare sau de relaţii şi grupuri sociale. 

RAC   Chiar dacă este miercuri, zi de post, ai o zi fastă! Aspectele benefice îţi indică o zi în care ai noroc, optimism şi o dinamică pozitivă, deci poţi să îndrăzneşti să-ţi promovezi cu curaj interesele personale! Lucrurile sunt aşa cum le-ai văzut de prima dată. Aşa au căzut ele! Deseori invingatorii sunt desemnati dintre cei care par a fi invingatori, din cauza ca anturajul nu prea are timp sa judece pe fiecare in parte. 

LEU  Mici disensiuni cu cei din jurul tău, de fapt, din lucruri de nimic, stupide. „Nu există nicio lege care să interzică prostia!” Lucrurile stau perfect legal, nu te mai enerva degeaba!Ceva se intampla în jurul tău! O intriga, un complot, ceva – soapte in amurg şi întâlniri de cărvunari pe înserate. Este momentul sa pregăteşti contramasurile!  Astăzi nu scoate nici un ban din buzunar. Cheltuielile facute astazi poti sa le treci direct la pagube. 

 

FECIOARĂ Astăzi înregistrezi o concordanţă între interesele tale şi a celor din jurul tău în domeniul profesional, la muncă. Trebuie, deci, pentru realizarea scopurilor tale, să cooperezi!Ai, de asemenea, o dorinţă de a vorbi cu persoane care să ştie să te asculte şi să te înţeleagă. Vorbeşte mult, dar nu spune nimic, poţi să ai talentul acesta! 

BALANŢĂ Faci ceea ce poţi şi ceea ce ştii, cheltuieşti câţi bani ai! În plus, avertizează pe cei din jurul tău să nu aibă pretenţii exagerate. Este o bună politică a drumului de mijloc, a cumpătării!Nu tot ceea ce este nou este şi mai bun, însă. Uneori, vorba proverbului, dăm vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Pe de altă parte cineva “bine intenţionat” îţi şopteşte că eşti subiect de discuţie. Ia măsuri!

SCORPION Ai tendinţa să te împarţi, să te disipezi în prea multe direcţii. Încerci să ajustezi programul tău şi să ai acelaşi randament obişnuit!Ai un Oscar la barfe si intrigi! Pana la urma se va afla si s-ar putea sa o incurci bine, sau rau de tot. Mai bine renunta si dă vina pe altcineva!  Poţi, şi trebuie, să faci mici schimbări în structurile tale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow”. 

SĂGETĂTOR Domeniul sentimental, afectiv, arde tare de tot, fie că eşti solo sau în duo. Probleme frivole de iarnă temperat-continentală. Dar, fii selectiv, fă un triaj al relaţiilor!Din nou, poate fi o zi favorabilă, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli. Astăzi, în urma unei discuţii de la serviciu, sau unde activezi, realizezi că stagnezi pe o pozitie profesionala care nu prea se potriveşte cu visele tale. Oops!

CAPRICORN Astăzi încerci un armistiţiu cu timpul. Vrei să legi o parte din succesele trecute cu proiecte viitoare. Eşti într-un gol de idei, intuiţia nu prea funcţionează. Să fie de vină vremea capricioasă?
Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Daca te pufneşte râsul e de bine! Mai bine du-te la cumparaturi în supermarket sau la o cafea cu prietenele, sigur, după orele de program, sau când vrei tu, până la urmă!

 

VĂRSĂTOR Trebuie să-ţi temperezi comportamentul profesional şi sentimental. Vorbeşte, emite semnale, nu sentinţe, adică nu întrerupe legăturile şi comunicaţiile. Nu lua decizii importante şi finale!O zi cu aspecte planetare amestecate, în general nefavorabile. Este bine să te scoli târziu şi să te culci devreme sigur, dacă eşti rentier. Dacă nu eşti băiat/fată de bani gata, adică în marea majoritate a cazurilor, o să tragi de tine toată ziua. Cafea, cafea multă… 

PEŞTI   Încă o zi mediocră, dar cu planetele colective favorabile, care avantajeză domeniul relaţional, social. Cu Neptun, mereu în zodie, în domiciliu, găseşti o modalitate mai deosebită de rezolva unele situații. Astazi nu lua hotărâri importante, nu te repezi să tragi concluzii, pentru că influentele stelelor sunt inşelatoare şi confuze. Amână, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă sau decizie majoră.