BERBEC   Toată lumea se grăbeşte! Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile în anturaj cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate, mai lasă de la tine! Configuratia iţi indica să nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru ca lucrurile se pot lămuri. Pe 30 aprilie, în a treia zi de Sf.Paști, configuratia astrala iti ofera prilejul sa inchei unele lucrari sau situatii mai vechi si sa lamuresti unele aspecte ale sentimentelor tale. Ocupă-te de cultură şi artă!

 

TAUR Nu te lăsa enervat şi nu riposta pentru nimicuri! E avantajos să rezişti la anumite influenţe şi propuneri şi să-ţi vezi de drumul tău, să nu-ţi schimbi proiectele sau programul stabilit. Este o zi îmbietoare şi monotonă în acelaşi timp. Eşti dispus să faci schimbări, să pleci într-o mică călătorie, chiar dacă abia te-ai întors din alta, să găseşti ceva incitant şi nou, trăiri şi mirări, sa rezolvi eficient si rapid problemele pe care viaţa ti le ridica. Nu te pune în categoria invinsilor… înainte de luptă! Şi nu uita că pierzi, numai când renunţi să mai încerci!

 

GEMENI Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întalnirile decisive! Nu pleca la drum lung, lasă pe mâine dimineaţă, este o hotărâre înţeleaptă! Astăzi, în a treia zi de Sf.Paști este o perioadă relativ liniştită. Nu poate fi tulburată decît de mici inadvertenţe produse de disconfort domestic, de room service sau de mici rateuri mecanice. Perioada este caracterizata de mici intarzieri si incidente. De aceea viteza este de evitat. Nu te grabi inutil.

 

RAC   Sinergia şi conjunctura planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale. Nu uita de promisiunile facute! Astăzi este o perioadă în care o bună parte din nativi se pregătesc de plecare. Sau, eşti în continuare în voaiaj, sau te întorci dintr-o călătorie. Nu sunt semne de probleme de sănătate, de veşti foarte proaste, sau de accidente. Trebuie, totuşi să dai atenţie tocmai acestei lipse de activitate. Dragostea este aspectată mediocru, trebuie să eviţi orice discuţie legată de proiecte viitoare.

 

LEU   Este ziua în care poţi să iei decizii şi să arăţi că eşti un Leu adevărat, nu o imitaţie de desen animat. Voinţa ta poate da rezultate bune, dacă nu te laşi purtat de interesele altora. Soarele se configurează mai deosebit, complex – tu pari că eşti pus în faţa unei probleme. Decizia nu-ţi este chiar la îndemână aşa că amână! Ceva cu niste intarzieri si cu niste bagaje in conditiile unei aglomeratii haotice. Social şi sentimental, în aceasta perioada simti nevoia sa te confesezi, să vorbesti despre unele dintre grijile si problemele tale.

 

FECIOARĂ   Ai nevoie, astăzi mai mult decât oricând, de aprobarea, sprijinul şi bunăvoinţa celor din jur, ca să poţi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai pus în gând. Dacă ai luat o hotărâre, respect-o!

Ziua de astăzi este o zi a precauţiei. Zvonurile circula repede si deformate. Nu te întalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi. Mare atentie! O configuratie nefastă, împreună cu contribuţia planetelor grele, te poate face astăzi sa pierzi bani, dar poti sa eviti acest lucru cu usurință!

 

BALANŢĂ   O a treia zi de Sf. Paști, înaintea socialistului 1 Mai, zi in care rutina, obişnuinţa, devine monotonă şi cu o impresie ciudată de “déjà vu”. O zi care seamănă cu alta. Totuşi, o veste bună! Pare a fi, pentru o bună parte a nativilor din zodie, o zi plăcută, de vacanţă. Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile toată ziua, dar nu trebuie sa ai conflicte cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă.

 

SCORPION   Anumite informaţii te descurajeză, vremea pare capricioasă, dar refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele urgente din mica vacanţă!

Ziua de 30 aprilie este o zi plăcută, bine aspectata în domeniul sentimental. O vorba, un telefon sau o informatie iti aduce o veste buna, dar de care erai ca şi sigur. A doua parte a zile este si mai convingatoare in presupunerile tale, în domeniul sentimental.

 

SĂGETĂTOR Schimbările de astăzi îţi poartă noroc. Ziua de astăzi este un prilej excelent să se pună la punct unele probleme legate de casa, camin, familie, sau proprietati. Prietenii te sprijină, familia te ajută, aşa că nu mai trebuie sa fii deprimat decat de faptul că trebuie să mergi dimineaţa la serviciu în preziua unei mici vacanţe. Mesajul stelelor, repetat de mai multe ori, ca să înţelegi mai bine, este să dai astăzi dovadă de tenacitate şi consistenţă – în domeniul sentimental, desigur.

 

CAPRICORN   Atentie la atentie, fii calm si prevazator. Atentie daca conduci, atentie daca faci baie! Pe de alta parte aspectele lui Saturn si ale lui Marte arata ca ti-ai creat noi invidii si gelozii intr-o perioada in care toata lumea credea ca este doar vacanță. Totuşi, pe total, ziua îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine depanand amintiri frumoase. Si asa poate sa-ti vina o idee noua, sau sa-ti amintesti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, daca nu le folosesti!

 

VĂRSĂTOR   Spiritul tău creativ te face astăzi util în economia programelor de distracție din mica vacanţă. Intuiţia ta poate rezolva cu succes unele situaţii urgente. Prima impresie, prima gândire contează azi! Trebuie sa te obisnuiesti cu noul „status quo”. Lasa timpul sa treaca, este avantajos. Nu te ingrijora inutil. Configuraţia cosmică te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Scaderea de presiune atmosferica si vremea nu te avantajeaza.

 

PEŞTI Astăzi posezi arta şi ştiinţa de a aplana conflictele şi de a face pace. „Fericiţi fie făcătorii de pace!”. Este bine sa-ti vezi de treburile tale, fara prea multe proiecte de viitor si cheltuilei insemnate. Ofera-ti prilejuri de multumire si satisfactie. Odihneste-te mai mult si respira aer curat. Domeniul familiei este aspectat bine. Dragostea este usor influentata de aspectele negative ale lui Marte ceea ce amplifica vanitatea personala. Ceva neasteptat, dar nu in primul rand negativ, iti schimba programul.