Horoscop 27 iulie! O zodie are probleme grave la începutul săptămânii: Eşti prea obosit şi ameţit de căldura verii luni

BERBEC Dimineaţa nu prea ai spor, trebuie să te concentrezi. Oferă-ţi o pauză. Scurtă! Pentru că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate şi astăzi este cazul să acţionezi! Transforma “încăpăţânarea” ta proverbială în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită.

TAUR Eşti obosit după weekend, şi eşti prea încet şi pari nesigur, aşa că eşti neconvingător! Astăzi trebuie să eviţi să discuţi mult cu cei din jur. Atenţie la un partener sau “prieten”. Saturn, retrograd, afectat indica o indiscretie. Paranoia bine temperată este una dintre cele mai blânde boli ale zodiei, aşa că, probabil, că ţi se pare. Supraveghează-ţi regimul alimentar, nu bea băuturi foarte reci şi vei reuşi să eviţi durerile în gât. Oricum, ştii că ai o alergie la prostie, aşa că nu intra în discuţii inutile. Lumea este aşa cum este şi nu o s-o faci tu mai bună, sau mai inteligentă.

GEMENI Trebuie să iei unele decizii pentru calitatea vieţii tale. Nu este greu, dar ai amânat mereu aceste proceduri birocratice neplăcute. Haide, puțin efort, nu doare! Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo – poate este vorba de o situaţie, sau o pozitie actuală care te avantajează. Ai multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba. Oricum, pretenţiile celor din anturajul tău prezent şi trecut sunt cam mari…

Horoscop 27 iulie! O zodie are probleme grave la începutul săptămânii: Eşti prea obosit şi ameţit de căldura verii luni

RAC Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei, chiar pe căldura asta. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Transformări în bine, la serviciu şi acasă. Atenţie mărită la sfârşitul zilei, când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza oboselii. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei fi dezamăgit de modul în care o sa te ajute colegii, prietenii, rudele. Mai multe proiecte și obligatii uitate se pot face simţite.

LEU Este o perioadă favorabilă şi odihnitoare. Cum am spus în repetate rânduri: nu da şi nu lua bani cu împrumut, astrele nu favorizează speculatiile financiare. Cu dragostea stai ceva mai bine decât în mod obişnuit, asta nu înseamnă că pe total stai excelent. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te pe undeva șeful local, leul conducător. Câştiguri mici dar suficiente – împărţite cu membrii familiei, sau cu prietenii. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profita şi realizeaza ceva material, finalizeaza un proiect.

FECIOARĂ Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că este vorba despre vară, în general, sau de programarea vacanței, dacă nu ai fost deja în concediu. Nu este nici prea devreme, nici prea târziu! Succese aproape neaşteptate în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Poate este vorba de recunoaşterea unor eforturi trecute. Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă, semn de foc, probabil Leu, Berbec sau Sagetator, te poate ajuta. Nu te lăsa impresionat(a) de ceea ce se discută. Investeşte în relaţii de afaceri şi în dragoste.

Horoscop 27 iulie! O zodie are probleme grave la începutul săptămânii: Eşti prea obosit şi ameţit de căldura verii luni

BALANŢĂ Zi favorabilă pentru rezolvarea unor probleme urgente. Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. Totul este posibil, dar nu orice este permis ! Aşă că nu mai râde ca la poarta nouă ci apucă-te de treabă. Poate fi şi o periodă de meditatie şi acumulări. O serie de evenimente te vor obliga la o analiză aprofundată. Noi evenimente sau propuneri vor face perioada interesantă.

SCORPION Este o zi în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. O zi plăcută care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi! Zi dedicată in special rezolvarii problemelor personale. Dragostea este bine aspectata. Schimbări în bine, la scoala, la serviciu şi în dragoste. O veste, in a doua parte a intervalului, iti face mare plăcere. Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie, ale anturajului apropiat.

Horoscop 27 iulie! O zodie are probleme grave la începutul săptămânii: Eşti prea obosit şi ameţit de căldura verii luni

SĂGETĂTOR În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu mai mulţi oameni, un colectiv de oameni. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Foloseste cu isteţime resursele pe care le ai. Se apropie un obstacol, un termen, un prag, si vei avea nevoie de toate resursele tale. Te simti mai tot timpul obosit si plictisit. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri naturale din fructe la care se poat adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută.

CAPRICORN Lasă totul în urma ta spune Pluton, retrograd, maestrul regenerării, prezent la tine în zodie cam o generaţie, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în profesie. Pentru că tu nu poţi să faci ceva dacă nu-ţi place cu adevărat. Nevoia imperioasă să fii în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Indrăzneşte si așa vei reusi!

Horoscop 27 iulie! O zodie are probleme grave la începutul săptămânii: Eşti prea obosit şi ameţit de căldura verii luni

VĂRSĂTOR Pe total, ziua este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie, în mijlocul acestei… activităţi susţinute. Nu este o perioada foarte favorabilă călătoriilor, sau schimbarilor majore. Este un timp de reincarcare a bateriilor, in care confortul şi modul de viaţă iti fac bine şi te fac să priveşti viitorul cu speranţă.

PEŞTI Se apropie un termen şi eşti cu treburile în urmă, într-o mică criză de timp. Eşti prea obosit şi ameţit de căldura verii! Este o situaţie obiectivă, nu te stresa inutil! O dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general sterile. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate.

Horoscop 27 iulie! O zodie are probleme grave la începutul săptămânii: Eşti prea obosit şi ameţit de căldura verii luni