Horoscop 24 decembrie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

BERBEC Planifica-ți timpul în așa fel că să ai și timp pentru relaxare și odihna. Dar nu sacrifica distracțiile și placerile de sărbători. Trebuie să găsești calea de mijloc. Toate aspectele sunt favorabile, chiar cele care țin strict de proiectele tale personale, adică de gândurile pe care ți le faci. Ai timp, în sfârsit, să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai văzut de mult și pentru care ești gata să pui masa de Ajun la Crăciun.

TAUR Supraveghează-ți sănătatea, nu te expune frigului mai mult decât trebuie și mai ales, protejeaz-ți, cu grija gâtul! Folosește cu istețime resursele pe care le ai. Nu împrumuta bani. Nu astăzi. Organismul tău are nevoie de cruțare și de refacere. Pe seara, cu familia, prietenii, ești foarte generos. Ești mulțumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult că să te simți bine în ziua de Ajunul Crăciunului.

GEMENI O atitudine de genul „toți o să avem de câstigat” este recomandata. Relațiile cu persoanele născute în semne de aer și foc sunt azi armonioase, dar nu și cu cele din semne de apa și pamânt. Cumpărăturile și achizițiile sunt favorizate că și „rectificările” la listele de cadori de Crăciun. Te întrebi degeaba ce să mai faci, mai bine lasă-te cuprins de Spiritul Crăciunului și de mirosul sarmaleleor și al cozonacilor !

RAC Trebuie să ceri sfatul și sprijinul unui prieten, înainte că să intri în criza de timp. Stelele te avertizează să-ți supraveghezi regimul alimentar. Nu fii intransigent, când nu trebuie! Totuși, prietenii te ajuta, familia te sprijină, totul pare bun și avantajat de stele. Daca nu vrei să ieși în oraș, poți folosi prilejul că să petreci o seara foarte plăcuta în familie, la o cina vesela și sănătoasă, cu multe vorbe în seara de Ajunul Crăciunului.

LEU Astăzi planifica-ți secvențial activitatea și prioritățile tale. Evita pe Gemeni și pe Săgetători, care te pot încurca mai mult decât să te ajute. Nu te deplasa după căderea întunericului. Până la urma în urma efortului făcut o să pici pe seara că o pisica leșinată, în loc să fi un leu-paraleu. O să visezi frumos și colorat cum Cei trei Crai de la Răsărit îți aduc daruri, cum i-au adus și Pruncului, acum mai bine de doua mii de ani.

FECIOARĂ Nu schimba nimic din ceea ce ai stabilit anterior. Poți folosi aceasta zi de Ajun că să-ți faci un bilanț al lucrurilor pe care le ai de făcut. S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Daca este vorba de treburi casnice, nu te speti, pune-i pe toți la treaba! Mercur, relativ bine aspectat, te ajuta să-ți focalizezi atenția către o lista de priorități și să comunici decent fiecăruia ce are de făcut, că să nu se mai intre în obișnuită criza de timp de Crăciun.

Horoscop 24 decembrie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

BALANȚĂ Ești tentat să cheltuiești mult și utopic pentru Crăciun, fiind doar o descărcare din cauza unei instabilități emoționale. Dorință de schimbare și frustrarea existențială te fac să cheltuiești prea mult. Încearcă să dai dovada de prudenta și echilibru și evita cheltuielile exagerate. Totuși, este o perioada favorabila pentru interesele tale. Ajunul Crăciunului poți să-l sărbătorești împreuna cu cei apropiați, acasă, sau undeva, la tara – un Crăciun tradițional ți-ar încalzi sufletul și te-ar bucura.

SCORPION Mult entuziasm, optimism și o filozofie mai puțin materialista te ajuta să te bucuri din plin de deliciile Ajunului. Nicio grija importanta, așa că lasă-te purtat de Spiritul Crăciunului. Sfârsitul anului este o perioada splendida că să legi noi prietenii să te distrezi. Ajunul Crăciunului poți să-l sărbătorești cu colegii de la firma la un club la moda, sau acasă, cu familia extinsa, pe îndelete, cu meniu bogat și discuții la mai multe pahare.

SĂGETĂTOR Un semn de apa îți poarta noroc și te ajuta să rezolvi o situație. Daca ești în vacanta, în seara de Ajun, este un prilej colosal pentru o petrecere de iarna cu cântece și jocuri, că să nu mai vorbim de dans. Vorbe și bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanta. Mici răutăți cu beteala și lumânari colorate! Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce privește banii. Ajunul Crăciunului trebuie să-l sărbătorești, cu tot fastul cuvenit și cu ritualurile tradiționale, în familie.

CAPRICORN Aspecte complexe arata o activitate foarte densa, fie că ești la serviciu, fie acasă, în vacanta. Fă-ți o lista de priorități, că să nu uiți ceva. Planul relațiilor umane este bine aspectat. Trebuie, numai, să dai consistenta necesara eforturilor. Pe de alta parte trebuie să fii mai cinstita în relațiile cu noul tău prieten, împartaseste-i viziunea ta despre viață și poți să ai surpriza plăcuta că ți-o împartaseste pe de-a întregul! Ajunul Crăciunului te găsește cu multa treaba dar și cu bucurii împartasite.

VĂRSĂTOR Daca trebuie, poți pleca la drum, dar nu înspre Nord. Celelalte puncte cardinale sunt deschise. Ai noroc, dar nu-l forță. Nu trage tigrul de mustăți! Câstiguri neașteptate, daruri probabil. Ziua de Crăciun, de Ajun de Crăciun este pentru mulți nativi un bun prilej de reflecție și bilanț. Te simți excelent ceea ce este un motiv suficient să ?îi nasul pe sus. Acum, ai de dansat și de distrat!

Horoscop 24 decembrie. Zodia care trebuie să aibă mare grijă la bani

PESTI Neptun, din zodie, îți dă idei bune, cam scumpe. Dar anturajul, familia, le accepta și te apreciază. Pregătirile de Crăciun fiind aproape terminate, relaxează-te! Utopiile tale de fata, sau băiat bun, nu prea au căutare în lumea asta decadenta și superficiala. Așa că trebuie să cauți pe cineva care să-ți împartaseasca opiniile și să te completeze, cineva cu care să te simți bine în noaptea de Ajun de Crăciun.