Horoscop azi 24 decembrie. Stres uriaș pentru aceste zodii

BERBEC Tăcerea naturii ți se potrivește bine. Și astăzi muncești mult, în Ajunul Crăciunului, iar la sfârșitul zilei, ți-ar putea face plăcere să mergi să iei aer curat într-un colț liniștit de lume. Apreciezi peisajele oarecum triste și enigmatice pe care le creează iarna. Ai mai multă grijă de sănătate, în special de articulații și musculatură. Pe seară, te poţi regăsi într-un anturaj plăcut, care poți simți că îți cântă în strună.

TAUR Oarecum supărat de o atmosferă pe care o poți percepe drept ostilă, rumegi în colțul tău, dar ar mai fi bine să-ți exprimi frustrările, decât să-ți faci vreun ulcer sau să țeși vrăjmășii profunde, care nu ți-ar purta deloc noroc, mai ales că e Ajunul Crăciunului, lasă negativismul deoparte! Duminică te poți bucura pentru că o problemă care te apăsa, pare că își găsește rezolvare, poți să și primești un ajutor util în acest sens.

GEMENI Duminica aceasta, dificultățile se pot rezolva peste așteptările tale, doar e Ajunul Crăciunului. Chiar dacă trebuie să-ți asumi câteva ore stres sau să alergi tot weekendul, poți ieși perfect nevătămat din asta. Luni, te întorci la muncă, în formă bună, de parcă ai fi dormit tot weekendul. Pe seară, un film de aventură sau un roman îți pot stimula imaginația și chiar îți pot da idei despre ce să faci în viața de zi cu zi!

RAC Mulți dintre nativii din zodia Rac iubesc animalele. Dacă vrei o pisică, un câine, sau un… urs koala, (de la distanță, nu se poate adopta, este protejat de lege) Ajunul Crăciunului poate fi ziua perfectă pentru a face această alegere fără riscul de a greși. Dar nu uita că o astfel de alegere este una făcută pentru tot restul vieții animăluțului și că ai o mare responsabilitate, pentru el ești centrul existenței sale. Pe seară, o cină ușoară și un film mai greu, un thriller psihologic îți pot face plăcere.

Horoscop azi 24 decembrie. Stres uriaș pentru aceste zodii

LEU Începi ziua de duminică, la o cafea cu familia sau prietenii, discutând despre toate și despre mai nimic. În jurul tău atmosfera este festivă, Ajunul Craciunului se simte în aer și pare că deveniți cu toții copii, astăzi, așteptând covrigi și nuci și făcând nazuri la mere. Configurația astrală poate încuraja explorarea, descoperirea și noutatea. De asemenea, promovează acțiuni comerciale și noile tehnologii.

FECIOARĂ În Ajunul Crăciunului poți să te confrunți cu dinamismul supraalimentat al lumii din jurul tău și, dacă nu faci un pas înapoi, riști să-l experimentezi în sens negativ. Luna poate induce agitație astăzi, viața de zi cu zi poate întâmpina niște obstacole uneori incomode, cum se poate întâmpla, adeseori, în cadrul pregătirilor de Sărbători, când totul poate deveni haotic și pe repede înainte. Evită, totuși, să pleci la drum lung!

BALANŢĂ Duminica aceasta ai pe listă o grămadă de subiecte de discutat cu cei dragi. În mod ideal, ai dori să-ți petreci cea mai mare parte a timpului în bucătărie, gătind mâncăruri tradiționale, delicioase pentru mesele de Crăciun, care urmează. Exact asta ai de gând să faci. Poți să te ocupi de decorarea mesei, de ultimele cumpărături și îi poți aduce pe toți laolaltă, pentru a vă bucura împreună de atmosfera magică.

SCORPION Mai puțin optimist decât de obicei, în duminica Ajunului, parcă îți lipsește imboldul de a te dedica multiplelor sarcini pe care le ai pe listă pentru astăzi. Această stare îți poate submina moralul și te poate face puțin nervos astăzi, trebuie să te relaxezi mai mult pentru a-ți reveni la forma care te-a consacrat și a zâmbi. Știu, obligațiile sociale pot fi foarte obositoare! Dar odată pe an sunt Sărbătorile de iarnă, incearcă să-ți amintești de adevărata lor semnificație și să te bucuri!

Horoscop azi 24 decembrie. Stres uriaș pentru aceste zodii

SĂGETĂTOR Duminica aceasta ai face orice să evadezi din cotidian, pregătirea tradițională a Sărbătorilor nu este chiar mâncarea ta de pește. Tu parcă ai sărbători cu sushi și sake într-o sanie trasă de reni, oricum, ceva…deosebit! Dacă nu-ți plac anumite treburi, poți face schimb cu cele ale partenerului tău. Astfel, te vei simți mai puțin blocat în sarcini obositoare, deoarece nu vei face mereu același lucru.

CAPRICORN Duminica aceasta, în Ajunul Crăciunului, conservatorii și iubitorii de tradiții Capricorni pot fi în elemental lor! Deja au scos maldărele de decorațiuni, CD-urile cu colinde și lumânările cu măr și scorțișoară și sunt pregătiți să trimită mesaje de felicitări tuturor. Primii! Altfel, ce rost ar mai avea?! Mintea ta deschisă face minuni, accepți oamenii așa cum sunt sau așa cum vor ei să se arate.

VĂRSĂTOR Este posibil să alegi să petreci Crăciunul, tot cu familia, ca de obicei, dar, de data aceasta, mai departe de casă. Weekend-ul tău, de pregătire, este special dedicat familiei tale și poți să organizezi o plimbare pe un traseu de mare altitudine cu opriri pentru gustări, admiri peisajul, meditezi și îți recâștigi puterile. Poți fi un excelent ghid și antrenor de viață, cei dragi îți pot cere mai multe astfel de experiențe!

PEŞTI Duminică pare a fi momentul să-ți conservi energia, care, și așa, nu pare să fie la un nivel satisfăcător, nu exagera cu pregătirile de Crăciun, Ajunul este pentru bucurie și relaxare în familie! O responsabilitate familială se poate adăuga la grijile tale. Pregătește-te să experimentezi unele schimbări și evenimente neprevăzute: nu te opune lor, ci anticipează soluții la problemele ce pot apărea.

Horoscop azi 24 decembrie. Stres uriaș pentru aceste zodii