BERBEC Componenta ludică, joaca, are o mare importanţă pentru tine, atât in afaceri cât şi în dragoste. Dar azi nu trebuie să te joci cu deciziile, ia mai multe informaţii înainte să te hotărăşti! O zi cam dubioasă, obositoare şi aglomerată. Dar, selectivitatea şi intuiţia ta sunt la valori pozitive, aproape de maximum. Acest lucru îţi permite să foloseşti bunele oportunităţi, mai ales în domeniul social.

TAUR Intri într-o perioadă favorabilă negocierilor, cu un Mercur retrograd, dar binevoitor, azi e o perioada bună semnarii hârtiilor, încheierii contractelor, finalizarii înţelegerilor cu caracter legal, este doar echinocțiul. Onorează promisiunile făcute. Supraveghează cu atenţie cheltuielile. Pe plan sentimental, astăzi, ai posibilitatea să te debarasezi de o prejudecată, o frână care era un fel de blocaj mental.

 

GEMENI De echinocțiul de primăvară e bine sa faci concesii parţiale şi compromisuri mărunte. Atenţie la relaţiile tale sociale, trebuie să fii diplomat, pentru că ai tendinţa de a fi permanent în ofensivă şi să te exprimi direct. Dimineaţa, la serviciu, la muncă, sau unde îţi desfăşori activitatea, o discuţie este ca un balsam pentru sufletul tău, îţi face mare plăcere şi te motivează pentru viitor.

RAC Luna în creștere, patrona ta, te avantajează în ziua echinocțiului, parcurgi cu succes o perioadă în care eşti foarte vesel, dinamic şi optimist, dar şi superficial şi neatent. Din fericire, azi, totul se termină cu bine! La serviciu, birou, fabrică, şcoală, în fine, pe unde îţi petreci jumătate din zi şi uneori chiar toată ziua, astăzi trebuie să joci rolul de „mama răniţilor”.

LEU   Soarele, încă foarte departe de zodia ta, te invită la puţină reflecţie. Astrele, în ziua echinocțiului, indică o anumită lipsă de interes în ceea ce priveşte activitatea ta. Încearcă să te concentrezi şi să-ţi oferi mici plăceri! Gândeşte-te şi la tine şi odihneşte-te mai mult, mai bine. Relaxeză-te seara, poate la un film bun, poate la un concert, poate cu o carte bună.

 

FECIOARĂ Îţi trebuie o nouă abordare, o nouă perspectivă, în viaţa ta sentimentală. Ai nevoie de un răgaz emoţional, de o pauză, o „resetare”, ca să-ţi clarifici planurile în viaţa ta amoroasă.

Nu lua decizii importante, fii echilibrat, este doar ziua echinocțiului, totul trebuie să fie în echilibru! Te-ai descurcat întotdeaună, o să treci şi peste obstacolul acesta! La serviciu, sau unde activezi, este o atmosferă cam neplăcută, probabil din cauze meteorologice, de astenie de primăvară – reflectezi…

 

BALANŢĂ O veste bună. Ziua de astăzi este influenţată de o decizie pe care ar trebui să o iei. Sau nu trebuie? Hotărârea este în “balanţă”, în echilibru, doar este echinocțiul de primăvară, dar stelele indică să nu te grăbeşti nejustificat. Pe plan emoţional, contrar reticenţelor tale, ai o gama largă, pastelată, de trăiri şi sentimente puternice. O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte banii, domeniul financiar.

 

SCORPION Astăzi este indicat să lămureşti lucrurile şi să stabileşti priorităţi şi urgenţe. Atât la locul tău de muncă, cât şi acasă şi în domeniul sentimental. Te bucuri de o formă bună, toată ziua! Dimineaţa eşti mai mult decât oricând înclinat să faci compromisurile necesare şi aranjamentele obligatorii unei activităţi profesionale corecte şi profitabile.

 

SĂGETĂTOR Ai dificultăţi să accepţi autorităţile ale căror „reguli ad-hoc” le găseşti abuzive, îţi este greu să înţelegi atitudinea unor funcţionari de stat. Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program sau de tabiet. Tăcerea este mai importantă, uneori, decât un discurs elocvent. Seara o poţi petrece în mijlocul familiei şi a prietenilor reflectând asupra modului cum ultimele evenimente influenţează viaţa ta.

 

CAPRICORN Zi deosebit de calmă, spun stelele. Dacă vrei să te complici, să-ţi dai cu stângul în dreptul, este treaba ta! Unii filosofi spun că liberul arbitru a fost lăsat ca să ne înrăutăţim soarta. Fereşte-te să iei decizii bazându-te numai pe informaţiile aduse de cei care „îţi cântă în strună”. Pentru rezolvarea unor situaţii în domeniul profesional trebuie să dai dovadă de mai multă obiectivitate.

VĂRSĂTOR Totul merge bine la cei care ştiu să-şi aştepte momentul favorabil! Astăzi adopţi această filozofie verificată a vieţii şi culegi rezultatele răbdării tale! În duo aşteaptă, solo, amână! Trebuie să îţi măsori cuvintele în această zi a echinocțiului şi să te stăpâneşti cât poţi. Pe de altă parte viaţa ta particulară te oboseşte mai mult decât crezi.

 

PEŞTI Stelele indică astăzi o mare dorinţă de libertate personală! Ai vrea să sari din acvariul, din mediul tău! Optimismul şi energia ta sunt molipsitoare, dar atenţie cu cine te asociezi! Este momentul să te ocupi de imaginea ta profesională, de „legenda” pe care trebuie să o construieşti. Foloseşte acestă zi a echinocțiului de primăvară, când imaginaţia îţi zburdă, ca să profiţi şi să obţii ceva palpabil.