BERBEC

Încerci să devii mai realist, mai pragmatic. Utilizează orele de lumină pentru treburile importante. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă, organizează munca în funcție de starea de urgență. Un prag, pe care îl treci cu strălucire! Oferă circumstanţe atenuante. Iartă ca să fii şi tu iertat. Ştii legea lui Ohm: „fii om cu mine, ca să fiu om cu tine!” Dacă te duci la serviciu, înseamnă că ai de lucru. Aşa că păstrează-l! Serviciul… Poţi să faci urât şi după ce pleacă şeful din birou!

TAUR

Nu aştepta foarte mult mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic! Mai bine nu te întâlni fizic, rezolva la telefon sau pe Skype. O informaţie de ultimă oră te avantajează, dar verifică prin prietenii de încredere. Treburile neterminate trebuie analizate şi dacă se poate, gandeşte-te cum sa le finalizezi. Nu incepe astazi proiecte sau afaceri noi. Evită discuţiile tranşante, pentru că pe orice subiect ar fi – astăzi nu eşti suficient de convingător.

GEMENI 

Calmează-te, lasă nervii şi nerăbdarea deoparte! Aştepţi un răspuns care nu mai soseşte. Ei, şi?! Concentrează-te pe alte probleme, mai puţin importante, dar care pot fi urgente. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Ai intrat într-o rutina care te protejează, dar nu te motivează – asta dacă jumătate de zi munceşti pentru alţii.  Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Trebuie să fii mai informat, găseşte alte surse decât cele pe care le ai acum.      

RAC

Ai necazuri sentimentale! În plan emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere, care să te înţeleagă. Nu aştepţi rezolvări miraculoase, ci doar empatie! Dacă ai unele probleme cu bancile, sau de natură financiar-bancară, nu ezita să insişti cât poţi. Tenacitatea ta poate va fi răsplătită. Posibile discuţii aprinse cu cineva de la care vrei sa obtii ceva important. Stelele îți dau reușită dacă ești suficient de logic. In general vorbind, mai multe planete şi indicatori astrologici îţi îţi sunt favorabili.

LEU

Ai un program cât de cât clar. Nu încerca să-l „îmbunătăţeşti”, stai pe coada ta şi zâmbeşte fără să-ţi arăţi colţii! În duo, totul e ca în poveşti, se termină cu bine, solo… ai răbdare! Profesional treburile par să meargă mai bine. La fel si amorul. Dar astăzi nu prea eşti „rezonabil”. Adică ai idei preconcepute, dar nu eşti deloc nervos. Nu vrei să fii nervos şi frustrat, ceea ce este foarte bine. La serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea, astăzi trebuie să dai dovadă de mare abilitate. Sunt anumite „capcane” care te pândesc…

FECIOARĂ 

O zi în care nu eşti stresat, tensionat şi, de aceea poţi avea performanţe. Conjunctura arată că ai şi noroc, deci, poate fi ziua pentru trecerea cu succes a unui obstacol, prag, examen. Pentru că, şiret şi bine informat de stele, tu ceri sprijinul celor din jurul tău. Încearcă să pari entuziast de toate noutăţile pe care ţi le comunică surâzători colegii şi/sau rudele. Dacă ei sunt mulţumiţi, trebuie să te bucuri şi tu – lasă inerţia şi prudenţa semnului de pământ, în care te-ai născut, pentru altădată!

BALANŢĂ  

Eşti distrat şi uiţi unele lucruri, dar rezolvi în ultimul moment, salvând situaţia! Ai tendinţa să amâni lucrurile şi să ratezi oportunităţile. Concentrează-te acum, până nu e prea târziu! Sunt favorizate domeniile vieţii în comun, lucrurile pe care le împarţi cu dragoste şi plăcere cu cei dragi. Dupa cum spune inteleptul, la un prieten trebuie sa gasesti aprobarea faptelor tale, dar si un sfat bun. Cooperarea cu noii tai parteneri sau colegi incepe să-şi arate dividentele. O veste care te interesează, probabil pe seara – încă nu poţi să-ţi dai seama cât de importantă este. 

SCORPION  

Probleme din trecut îţi apar astăzi în faţă ca şi coada unei greble pe care ai călcat-o pe “dinţi”! Atenţie unde calci, la propriu şi figurat! Diplomaţie şi răbdare, în această zi de luni! Profită de favorurile stelelor şi comunică cu cei din jurul tău. S-ar putea să ai surprize plăcute. Perioada îţi este favorabilă, acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, te vei simţi foarte bine depănând amintiri frumoase. Si aşa poate să-ţi vină o idee noua, sau să-ti aminteşti de o relatie folositoare. In definitiv pentru ce ai amintiri, dacă nu le foloseşti! Evită să mănânci in oraş, pregăteşte-ţi ceva de acasa, poate nişte fructe şi totul o sa fie bine! Dacă te duci la lucru pe această stare de urgență.

SĂGETĂTOR

Consideri că, pentru tine, lucrul bine făcut e o recompensă consistentă. Ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi azi, de luni, e cazul să acţionezi! Este bine să te bucuri mai mult de ce ai acum, în prezent şi să laşi deoparte, măcar astăzi, planurile măreţe de viitor. Nu din cauza “crizei coronavirusului” la care suntem instigaţi şi condamnaţi, ci din considerente practice şi familiale. Configuraţia cosmică te avertizeaza să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Se apropie nişte termene sau examene şi ai chef de orice numai de asta, nu! Concentreaza-te acum, ca să te distrezi după. 

CAPRICORN 

Dimineaţa nu exagera, evită excesele, de orice fel, sau în orice domeniu. Fii atent, prudent, evită “locurile înguste”, domenii sau subiecte în afara expertizei tale, fii echilibrat! Totul apare destul de neclar şi confuz. Doreşti mai multa claritate şi lumină. Timpul rezolva totul… Puţintică răbdare, vorba lui Caragiale. Nu trebuie să schimbi nimic din programul pe care l-ai stabilit – chiar dacă informaţiile pe care le primeşti sunt contradictorii. Conjunctura îţi indica să nu te repezi să tragi concluzii greșite, sa ai suficientă răbdare, pentru ca lucrurile se vor lamuri.

VĂRSĂTOR  

Ai dori să te enervezi, să explodezi, să iei atitudine, să spui adevărul, dar te uiţi în jurul tău. Eşti singur! Lumea lasă capul în jos. Fă-ţi aliaţi de idei, puternici și bine plasați şi aşteaptă momentul favorabil! Astăzi conjunctura astrală îți oferă prilejul să închei unele lucrări sau situații, mai vechi, și sa lamuresti unele aspecte ale sentimentelor tale. Este momentul să-ţi faci prieteni din anturaj, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie în curand de sprijinul și ajutorul lor competent. Viitorul îți zâmbește, trebuie sa laşi un pic comoditatea şi să fii un pic, numai un pic, mai harnic.

PEŞTI  

Este o zi de luni neaşteptat de plăcută, în care toată lumea te intreabă ce faci şi găseşte că arăţi bine. S-a sfârşit cu stresul, cu incertitudinile! Pană seara chiar că te simţi excelent! Anumite evenimente puțin plăcute şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul colegilor şi a prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali sau conjuncturali.  Iartă, astăzi te simţi excelent, dar nu uita şi nu trebuie să faci mereu aceiaşi greşeală: cea cu încrederea nelimitată în oameni, în partea lor bună şi creştină!