Horoscop 13 februarie. Marți, trei ceasuri rele

BERBEC. Astăzi, originalitatea discursului tău și îndrăzneala ar trebui să te ajute să faci o impresie puternică și să reușești, poate, chiar să cucerești una sau două inimi, cu farmecul tău irezistibil. O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Nu ține cont de zicala ”marți, treci ceasuri rele”, astăzi chiar poate fi bine să începi proiecte noi, să discuţi şi să motivezi oameni, ar trebui ca influențele planetei Jupiter să faciliteze succesul acestor demersuri.

TAUR.   Un vânt de nostalgie te poate duce înapoi, în trecut. Poate este timpul să te reconectezi la unele ambiții mai vechi, de-ale tale. Poate reveni în prim-plan o discuție mai spinoasă, de la începutul anului. Decide-te să pui, cu adevărat, toate cărțile pe masă. Poți să ai unele probleme cu banii, însă, ca un Taur econom ce ești, trebuie să te foloseşti, cu iscusinţă, de resursele pe care le ai și să le înmulțești, poate să faci o investiție sau să închiriezi vreun apartament care stă degeaba…

GEMENI.  Veşti bune marți, cel puţin din horoscop. Conjunctura astrală indică faptul că pari să treci printr-o perioadă activă și ți se pot ivi multe oportunități de a câștiga bani, dacă ai nevoie. O glumă bună, nu? Cine n-are nevoie de bani, mai ales în vremurile recente, când o vizită mai serioasă la un hypermarket te costă cât utilitățile pe două luni? Cea mai bună idee poate fi să diversifici și să întreții, în paralel, mai multe afaceri sau proiecte, care pot fi o sursă de venit.

RAC.  Urmărești un proiect îndrăzneț? În loc să pui presiune asupra partenerului tău, fie că vorbim de viața privată, fie de cea profesională, pentru a-ți valida perspectivele de viitor, mai bine fă un pas spre el și consultă-l despre sentimentele sale, pentru a putea merge în această călătorie împreună. O veste te poate interesa  mai mult, decât vrei să laşi să se vadă. Conjunctura astrologică te poate favoriza, astăzi, în domeniul financiar-bancar.

Horoscop zodiac
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop 13 februarie. Zodia care nu trebuie să facă schimbări importante

LEU.  O zi care pare bună, mai ales în a doua parte, chiar dacă este marți, ziua lui Marte, cu cele trei nesuferite ceasuri rele. Fă tot posibilul și fii mai eficient. Sunt șanse să ai mult de muncă, astăzi și să fii la mare căutare. Nu te speria de sarcinile pe care le ai de îndeplinit, de complexitatea și multitudinea lor, pentru că, până la urmă, cu siguranță zelul și tenacitatea ta, vor fi cele care vor distruge argumentele opozanților tăi! Nu trebuie să te mai stresezi atât pentru toate amănuntele.

FECIOARĂ. Astăzi stelele indică faptul că e posibil să-ți asumi prea multe responsabilități și că pari să ai o mulțime de lucruri de care trebuie să te ocupi. Atmosfera de acasă și de la serviciu pare să nu fie cea mai bună în acest moment. Încearcă să eviți conflictele, pe cât posibil, nu porni controverse. Poți simţi nevoia de mai multă claritate, de lumină, în viaţa ta. O poți obține comunicând mai mult și mai deschis, cu cei dragi.

BALANŢĂ. Se pare că ești, în sfârșit, mai hotărât, să iei în serios chestiunile administrative și financiare. Da, e o pierdere de timp să stai să faci calcule și să completezi formulare și declarații, dar toată lumea face asta. Poate accepți ideea de a plăti pe cineva specializat care să se ocupe de aceste lucruri care îți displac. Tu ești cu armonia și cu frumosul, știm, impozitele și altele asemenea nu fac parte din aria ta de interes…

SCORPION.  Conjunctura astrală indică o perioada bună, mai ales în ceea ce priveşte domeniul sentimental, dar poate şi profesia şi ascensiunea socială. E recomandabil să renunți la unele vechi obiceiuri, care nu-ți mai servesc. Cele mai bune soluții le poți descoperi, ascultând sfaturile unor persoane mai experimentate, din jurul tău. Ar fi bine să le și ceri, sfaturile nesolicitate tind să-și piardă din ”magie”.

horoscop
SURSA FOTO: Dreamstime

Horoscop 13 februarie. Marți, trei ceasuri rele

SĂGETĂTOR. Unele noi circumstanțe îți pot permite să iei în considerare o problemă dintr-un alt unghi, fapt care poate duce chiar la rezolvarea acesteia, într-un mod nesperat de rapid și de ușor. Ai grija dacă faci efort fizic susținut, încălzește-te înainte și fii foarte atent la împrejurimi, din păcate, se pot întâmpla unele accidente. Pe seară, parcă ar merge un meci de volei sau un serial pe o rețea de streaming online, mai trebuie să te și relaxezi!

CAPRICORN. Pari să te simți mai viu și mai încrezător, datorită faptului că totul poate părea mai ușor și mai plăcut. Începând de astăzi, sunt șanse să fii mai eficient și chiar să îndrăznești să te implici și să-ți asumi responsabilități emoționale sau familiale importante O informaţie te poate lumina, la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, să tragi unele concluzii pripite. Supraveghează-ţi regimul alimentar, poate fi necesar să consumi mai multe legume.

VĂRSĂTOR. Marți poți primi o veste bună. Pari să fii motivat și hotărât să lucrezi în vederea atingerii obiectivelor tale, nu ezita și nu-ți precupeți eforturile! Ieșirea din drumurile bătute, din zona de confort, îți poate da un suflu nou de inspirație și chef de viață. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social.

PEŞTI. Marți pare ca și cum nimic nu ți-ar putea afecta buna dispoziție. Curajul tău te poate direcționa pe drumul cel bun pentru viitorul tău. În plus, te poți simți pe deplin încrezător și confortabil:

  • să îi abordezi pe ceilalți
  • să discuți liber
  • să-ți consolidezi conexiunile sociale

Stelele indică faptul că nu ar fi tocmai o perioadă favorabilă pentru călătorii mai îndepărtate sau de lungă durată sau pentru schimbări importante de viață!