BERBEC Realizezi că întreaga ta existenţă este un laborator de experienţe. Încercate de tine, pe tine! Viaţa îţi pare ca o formulă complicată, dar astăzi afli că descoperirile mari sunt simple! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui. Nu tot ce este nou este şi bun. Iti plac lucrurile clare si faci achizitii solide!

 

TAUR   Astăzi poţi demonstra, la serviciu sau acasă, că armonia poate exista între caractere foarte diferite, dar care au acelaşi scop. Consolidează sistemul de alianţe şi prieteniile de interes! Ziua de astăzi este un segment de timp contradictoriu. Este, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului. Posibile discuţii aprinse, până la urmă pentru probleme minore.

 

GEMENI   E bine că vrei bunăstare, dar nu cheltui banii ca şi când ai avea-o! O criză acută de superficialitate te poate face să pierzi bani. Ochii văd, inima cere – dar ţine cardul în buzunar! O discuţie din a doua parte a zilei îţi poate clarifica o situaţie care parea scăpată de sub control. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei, sause poate pierde timpul cu grație

 

RAC Dedică ziua aceasta de luni lucrurilor obişnuite de rutină, nu face multe valuri şi mai ales nu te apuca de vreo noua afacere profesională sau amoroasă. Lasă ziua să treacă, cu prudenţă! Hârtiile semnate astăzi pot fi mai târziu lovite rapid de nulitate. Atenţie, deci, ce semnezi sau mai bine zis dacă semnezi. Ai sentimentul împlinirii dar şi senzaţia că „mai sunt multe de făcut”.

 

 

LEU   Se pare că azi te pricepi la toate! Cel puţin, toată lumea are nevoie de tine. E o zi densă, dar te-ai şi distra cât poţi. Poţi termina ziua la aceiaşi intensitate, du-te undeva, la dans! O decizie se impune şi timpul a început să vină. Nu este nici o grabă, configuraţia care te avantajează în luarea unor decizii înţelepte şi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, până pe la jumătatea lui martie.

 

FECIOARĂ Astăzi eşti materialist şi filozofia ta miroase a marxism. Valorile sunt în altă parte, dar eşti hipnotizat de amănunte şi pierzi din vedere ansamblul! Nu mai vorbi mult şi aiurea… zâmbeşte! Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase.

 

BALANŢĂ În această zi de luni primeşti o veste buna şi una mai puţin fastă, dar activitatea cotidiana nu te lasă să faci o analiză aprofundată. Abia pe seară descifrezi consecinţele. E prea târziu!

Cu toate că este o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu.

 

SCORPION Nu respinge de la început orice experienţă nouă. Mai târziu poți să regreţi. Nu spune nici da, nici nu! Vezi cum se derulează, se dezvoltă relaţia, sau afacerea şi hotărăşte-te mai târziu! Sunt o serie de evenimente, însă, provocate de Mercur, retrograd, care până la urmă au o latură comică şi o mare doză de neprevăzut. Singurele influenţe negative sunt date de Saturn configuratie care provoacă întârzieri şi neînţelegeri.

 

SĂGETĂTOR   Astăzi parcă nu ţi-s boii acasă! Evită să iei hotărâri importante şi amână tot ceea ce poţi pentru o zi mai bună. O zi de reflecţie, de analiză, îţi face bine şi îţi clarifică gândurile! Evită spaţiile largi cu prea mult curent şi locurile aglomerate. Nu călători pe întuneric, sfat general valabil! Continuă aspectul de zilele trecute: „o hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită” şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia.

 

CAPRICORN   Ai nevoie de înţelegere şi de lucruri plăcute. La serviciu, evită neplăcerile, prin arborarea permanentă a unui zâmbet, iar după program caută prilejurile să te simţi bine, confortabil! Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine. Temperează-ţi partenerii, colegii prea focoşi. Fii foarte precis şi direct, atît în comunicare cât şi mai ales în analiză şi sinteză.

 

VĂRSĂTOR „Nu mor caii când vor câinii” – tot zoologic vorbind, “nu tot ce zboară se mănâncă” aşa că astăzi, de luni, fii atent la atitudinea ta, evită să fii ofensiv, ca să nu regreţi mai târziu! Stai și configureaza – jocurile nu au fost facute, sau nu sunt jocuri! Nu risca, sau acţioneză fără risc! Oricum, păstrezi „status quo”, dar nimic nu mai este cum a fost, iar ceea ce se va intampla nu este chiar exact cum doreai.

 

PEŞTI Crezi că ai nevoie de o schimbare. Astăzi e mai important ceea ce crezi tu, proiectele pe care le faci, amprenta ta personală! Ai toate resursele şi sprijinul necesar pentru ceea ce te gândeşti să faci! Dacă nu poți rezolva ceva, atunci amână. Sigur, dacă depinde de tine şi nu este un examen, sau, o probă. Uneori situațiile se rezolvă de la sine pentru că timpul este cel care găsește soluțiile! Este ziua cheltuielilor si a grijilor nefondate. Unele justificate, altele nu!