BERBEC Poţi primi o veste, sau o informaţie, care îţi face plăcere. Unii dintre Berbeci pot primi veşti bune de la părinţi, copii, rude, sau prieteni, în legătură cu o sărbătoare, un eveniment. Lasă lucrurile să se întâmple. Este bine să amâni tot ce este nou şi neînceput, mai ales în a prima parte a zilei. Ar trebui să fie o zi liniştită, în care poţi înregistra realizări cu dinamică pozitivă, atât în mijloace financiare cât şi în trăiri existenţiale.

TAUR Lucrurile nu par să mergă în sensul dorit de tine. Nu te supăra, nu regreta, nu pierde timpul, încearcă să pui în aplicare planul „B”, dacă te-ai gândit din timp la o soluţie de rezervă! Totodată, în afaceri, realizezi că este greu să ramâi obiectiv, mai ales în această perioadă de timp în care păpuşarii îşi scriu scenariile pentru viitor. O perioadă complexă, dar care perioadă nu este complicată?!

GEMENI Armonia şi puterea primăverii te ajuta să-ţi înţelegi mai exact propria personalitate, limitele, calitatile. Este o zi de reflecţie în care este bine să te limitezi la activităţile obişnuite. La serviciu, în orice domeniu ai activa, nu este indicat să te laşi ghidat de simpatia pentru o colegă, sau coleg. Fără să fii mitocan, poţi să refuzi cu multă graţie. Nu este vorba de meschinărie, ci de poziţia stelelor care te sfătuiesc să nu amesteci astăzi plăcutul cu utilul.

RAC Cine se trezeşte de dimineaţă, aceluia îi este somn. Aceasta e toată filosofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele, mai ales dacă lucrezi pentru persoane care nu îţi recompenseză eforturile!  Evită lucrurile importante, schimbările de strategie şi întâlnirile hotărâtoare. Ca direcţie principală a dezvoltării viitorului, configuraţia astrologică indică păstrarea unui statu quo şi acumulări sigure, dar lente.

LEU Vrei să pari mai tare şi mai important decât eşti, la domiciliul forțat. Este foarte bine, pentru că aparenţele conteaza, dar nu ţi-ai ales bine momentul! Astăzi e o zi densă şi cei din jur nu au timp pentru tine! O dimineaţă foarte dinamică, cu multe convorbiri pe Skype în ideea că se pot finaliza vechi proiecte şi idei. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate, chiar dacă crezi că eşti leu-paraleu!

FECIOARĂ O zi dureroasă, la propriu şi figurat. Pe unii din zodie îi doare capul, pe alţii buzunarul! Nu ai bani câţi îţi trebuie, dar să ştii că cel mai tare astăzi se plâng miliardarii! Nu au bani! Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Nu da curs propunerilor extravagante, odihneşte-te şi relaxează-te. Acasă. O carte bună sau un film interesant pot crea un climat confortabil. Ceea ce s-a pierdut se va găsi.

BALANŢĂ  Încerci să faci uz de relaţii şi pile. Nici nu poţi altfel, pentru că climatul de corupţie generalizată a cuprins toate planurile societăţii. Ţi-e scârbă, dar este vorba de interesul tău! O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată perioada este sub semnul, care, de fapt, nici nu este negativ, al amânării şi al întârzierii. Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie.

SCORPION   Norocul îţi este astăzi prietenul cel mai bun, care te ajuta sa treci peste obstacole si dificultati fără să faci prea mult efort. Dar atenţie la ce-ţi doreşti – sa nu fie un dar otrăvit! În prezent ai ajuns într-o poziţie pe care o consideri echilibrată, dar vai, foşgăiala din jurul tău îţi atacă temeiul. Încă o dată, nu este nimic acut, sau foarte ameninţător, dar picătura chinezească începe să cadă…

SĂGETĂTOR  Stelele te favorizeaza în achiziţionarea unor obiecte de îmbrăcaminte de sezon, pe care o să le porţi cu plăcere, pentru ca iţi stau bine. Atenţie, sunt indicate numai inul şi bumbacul! Atenţia îţi este atrasă de nevoia de a stabili şi/sau tranşa anumite chestiuni între tine şi un prieten. Configuraţia astrologică arată că ai toate şansele de reuşită, dar nu trebuie să întreci măsura!

CAPRICORN  Poţi să rezolvi problemele de serviciul la domiciliu, sau sentimentale, fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul celor din jur. Siguranţa personală e scopul tău în viaţă, eşti un supravieţuitor! Pe de altă parte carisma ta este în creştere şi poţi avea o serie de succese sentimentale. Dragostea este bine aspectată, interesul tău pentru acest domeniu are o dinamică pozitivă.

VĂRSĂTOR  Astăzi ai nevoie de iscusinţă ca să echilibrezi o activitate prea densă cu lipsa de acţiune. Adică trebuie să mediezi într-un anturaj haotic, în care fiecare trage în direcţii diferite! Cu toate că ţi se propun diferite proiecte interesante, trebuie să analizezi cu atenţie substratul fiecărei afaceri în parte. Uneori o activitate ce pare foarte profitabila poate să atragă intervenţia unor persoane puternice, dar nemulţumite de ceea ce se întâmplă.

PEŞTI  Te simţi bine, odihnit, treburile tale par că sunt pe cursul cel bun. Este acalmie, ochiul furtunii. Profită de linişte ca să rezolvi o parte dintre problemele tale personale. Nu amâna! Dacă eşti obligat să joci în continuare piesa asta de teatru care se numeşte viaţa zilnică trebuie să faci ca simţămintele tale să nu fie evidente. Zâmbeşte şi dă-te foarte ocupat…