Sofiane Benmaghnia a condus Meftah Cement Operations, Aggregates & Concrete în Algeria din 2011, anterior fiind director financiar al Lafarge Betoane și Agregate în Orientul Mijlociu timp de trei ani. S-a alăturat grupului LafargeHolcim în 1999 ca analist financiar.

„Echipa din România, alături de oportunitățile pe care noul Grup le aduce – cercetare și capacitate de inovare, expertiză globală, capital financiar solid – va continua acest trend ascendent. Îmi asum angajamentul de a păstra poziția Holcim România ca o companie care creează valoare pentru toate părțile interesate, de la angajați la clienți, parteneri și comunități”, a declarat Sofiane Benmaghnia. 

În ultimii doi ani, francezul François Petry (48 de ani) a condus subsidiara din România a Holcim, într-un moment istoric care a dus la crearea liderului mondial în industria materialelor de construcții – Grupul LafargeHolcim.

Holcim România deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleşd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Compania are circa 800 de angajaţi.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii dintre Lafarge și Holcim în 2015.