Cel mai bun post scos la concurs de companie este cel de Project Manager în București. Potrivit anunțului de recrutare postat pe site-ul eJobs.ro, jobul de Project Manager vine la pachet cu multă responsabilitate, dar și cu multă distracție. În sarcina managerului de proiect intră planificarea și coordonarea activităților, implementarea strategiei și operarea magazinelor, colaborarea cu echipele și departamentele din interiorul și din exteriorul companiei, negociere, interacțiuni de afaceri etc.

Candidații interesați de acest job trebuie să aibă experiență în managementul proiectelor, să aibă abilități de negociere, să vorbească fluent limba engleză și să aibă permis de conducere Categoria B. De asemenea, este necesară absolvirea liceului sau a facultății cu profil tehnic.

Află AICI mai multe detalii despre acest job și despre cum trebuie să-ți prezinți CV-ul ca să fii acceptat/ă.

 

 

Pe lângă jobul de mai sus, H&M mai are scoase la concurs câte un post de asistent de vânzări în orașe precum Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Suceava și Piatra-Neamț.

Candidatul ideal pentru această funcție trebuie să aibă abilităţi excelente în domeniul serviciu clienți, să recunoască oportunitățile de vânzare, să știe să folosească o casă de bani, să aibă abilități de comunicare, organizare etc.

De asemenea, acest job presupune și lucrul în zilele de weekend.

Poți afla AICI mai multe detalii despre jobul de asistent de vânzări la H&M.