După zece zile, Simona Halep a anunţat că s-a vindecat de COVID-19, după ce ultimul test făcut a ieşit negativ şi spune că poate ieşi acum din izolare.

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, campioana noastră a dorit să le mulţumească medicilor şi asistentelor de la Institutul “Matei Balş” care au avut grijă să treacă cu bine peste această grea încercare.

Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul depus in aceasta perioada ! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼”, a fost mesajul transmis de Simona Halep, alături de o poză cu echipa de la Matei Balş care a îngrijit-o.

 

View this post on Instagram

 

Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul depus in aceasta perioada ! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Acum, Simona Halep poate începe pregătirile pentru sezonul competiţional 2021. Românca va încheia acest an pe locul al doilea în clasamentul WTA şi va fi nevoită, cel mai probabil, să se antreneze în România în perioada următoare, având în vedere restricţiile impuse de pandemie în majoritatea ţărilor de pe glob.

Simona Halep ar trebui să înceapă sezonul 2021 în Australia. Dacă va urma tradiţia din ultimii ani, ea va debuta cu un turneu de mai mică anvergură din Australia, precum cel din Adelaide, şi va merge apoi la Melbourne, pentru turneul de Grand Slam Australian Open, scrie Digisport.

Ce i-a transmis Darren Cahill sportivei?

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a avut şi el o reacţie savuroasă la anunţul Simonei că s-a vindecat de COVID-19. Cei doi au purtat următorul dialog pe Twitter.

Simona Halep: Sunt 100% vindecată

Darren Cahill: Aşadar, putem începe pregătirea din pre-sezon?

Simona Halep: Pentru prima dată în viaţa mea, sunt super super-fericită să încep pregătirea. Cele 14 zile de izolare n-au fost uşoare.

Darren Cahill: Să începem cu o pauză…

Simona Halep: Bună idee.