Atac dur la adresa Simonei Halep: realizatorul B1 TV Radu Banciu a avut cuvinte grele la adresa campioanei românce. Totul, în urma unor fotografii în care Simona apărea la braţ cu iubitul său, Toni Iuruc, cu ocazia unei ceremonii restrânse pentru botezul nepotului său. Băieţelul va purta numele tatălui Simonei, Stere.

Radu Banciu s-a arătat revoltat de alegerea făcută de Simona Halep atunci când l-a ales pe Toni Iuruc drept partener de viaţă. “O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția!”, a declarat realizatorul emisiunii “Lumea lui Banciu”.

“O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Că este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep.

Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam.

O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu Ciuruc? Ce tradiții sunt astea, bă?”, au fost replicile agresive ale realizatorului TV la adresa Simonei Halep.

Ce priorităţi are Simona Halep pentru 2020?

Recent, Simona a vorbit într-un interviu despre situația de la US Open și a fost întrebată dacă regretă că nu a participat la acest turneu. Aceasta consideră însă că a luat decizia cea mai bună în această privință și nu are vreun regret.

„M-am uitat doar în prima zi la meciuri. Mă simt ciudat să nu fiu la US Open, dar cred că a fost o decizie bună. Nu am niciun regret că nu m-am dus”, a declarat Simona Halep într-un interviu pentru TVR.

Jucătoarea a vorbit și despre o glumă a lui Darren Cahill care ar fi spus că ar fi fost concediat dacă o obliga să meargă la US Open. Halep a spus că asta nu s-ar fi întâmplat niciodată pentru că Darren a înțeles-o mereu.

„Nu n-aş fi făcut asta. El mereu m-a înţeles şi mi-a acceptat dorinţele. Nu m-a forţat cu nimic niciodată”.

Turneul de la Roland Garros este prioritar acuma pentru Halep: „Sper să joc cât mai bine la Roland-Garros, care rămâne prioritate. Sper să nu fie atât de greu cum se presupune că e la US Open.”