PNL a dezvăluit un mega proiect în ședința de Guvern de astăzi. Chiar premierul Ludovic Orban a făcut anunțul așteptat de către mii de șoferi din țara noastră. Este vorba despre deblocarea a două proiecte extrem de importante.

Vom avea două noi autostrăzi

Ludovic Orban a anunțat că vom avea două noi autostrăzi. Premierul a anunțat adoptarea unei ordonanțe de urgență prin care mută marile proiecte de infrastructură către ministerele de resort, pentru a putea debloca aceste proiecte, îngropate de fostul guvern prin scheme precum parteneriatul public-privat.

Orban nu a ratat ocazia de a-i face praf pe cei de la PSD, considerați vinovați de starea infrastructurii din România, la 30 de ani de la revoluție.

„Vom face deblocarea proiectelor de infrastructură de interes naţional precum Braşov-Ploieşti sau Târgu Neamţ-Iaşi, îngropate de fostul guvern sub forma unor scheme de tip parteneriat public-privat. Suntem pregătiţi pentru deblocarea acestor proiecte, astfel încât competenţa pentru aceste proiecte majore de infrastructură să revină la ministerele de resort”, a spus Orban.