Azi, 26 martie, ora 11.30 a avut loc lansarea oficiala a proiectului residential GREEN CITY RESIDENCE chiar in locatie, in comuna 1 Decembrie. Cei prezenti au avut ocazia sa vada casa demonstrativa de tip NEVA, complet mobilata si utilata, santierul, unde fundatiile a 68 de case sunt gata turnate si restaurantul complexului unde a avut loc receptia.

Pentru prima faza a acestui proiect, care va cuprinde 356 de case, s-a facut o investitie de 124.000.000 ron. Investitorul, nou-infiintata societate Green City Construct, preconizeaza ca isi va amortiza investitia in 2 ani.

Intregul proiect este finantat de unitatea pilot  Alexandru Obredgia a bancii romanesti CEC Bank. Directorul acesteia, Adrian Popescu, ne-a explicat: ”unitatea noastra acorda imprumuturi ipotecare pentru cumpararea unei case in Green City Residence cu un avans de 15%, iar pentru cine nu are banii pentru avans se poate acorda si un credit nenominalizat. Se pot discuta modalitati personalizate de plata, in functie de cerintele clientilor, mai ales ca vom avea o echipa de consultanta imobiliara si financiara care va fi disponibila in cel mai scurt timp.” Creditul se acorda pe 35 de ani cu o  dobanda pentru primul an de 10.48%.  Pentru un astfel de credit ipotecar se iau in calcul veniturile intregii familii.

Iata ce puteti cumpara: CASA NEVA cu o structura P+1; 158 mp construiti suprafata desfasurata; 117 mp suprafata utila; curte de 100 mp; prêt 84.000 euro + 5% TVA.

Au luat cuvantul: Diana Gherghita, care a moderat evenimentul, Ilie Stan, primarul comunei 1 Decembrie, Marcela Chiran, directorul de marketing al Green City, Laura Mocanu, reprezentanta vanzatorului exclusiv – EuroMetropola, Iulian Munteanu, directorul de vanzari si Popescu Adrian, directorul CEC Bank.

Dintre invitati au facut parte Meme Stoica, Victor Becali, Silvia Pop.

GREEN CITY RESIDENCE – prezentarea proiectului

Proiectul Green City Residence este dezvoltat in Comuna 1 Decembrie, amplasarea acestuia fiind la km 17 pe DN5 (Bucuresti-Giurgiu), la numai 25 de minute de central orasului. Zona este accesibila avand ca mijloace de transport ce asigura legatura ca Bucurestiul: o linie RATB, 2 linii maxi-taxi precum si acces la statii de cale ferata.

In urmatori 5 ani, sudul Bucurestiului se va extinde cuprinzand constructia unui port naval, numit Portul 1 Decembrie, situate la 2 km pe canalul navigabil al raului Arges, cat si constructia unui nou aeroport comercial in dreptul localitatii Adunatii Copaceni, la numai 5 km de asamblul rezidential. De asemenea, acesta zona este inclusa in planul de dezvoltare a zonei Metropolitane.

Green City este un proiect care se bucura de o locatie privilegiata oferind facilitate deosebite locatarilor sai:

·         40 ha de parc

·         4 ha lac

·         Gradinita si scoala privata, costurile acestora vor ramane ferme pe toata durata ciclului de studi.

·         Centru comercial  – Mega Image

·         Hotel cu centru Spa & Wellness

·         Piscine interioara si exterioara

·         Sala de fitness

·         10 km de piste ciclabile

·         6 terenuri de tenis

·         Instalatii si retele edilitare (electricitate, apa potabila, canalizare, gaze natural, cablu Tv, telefonie fixa)

 

Prima Faza a proiectului consta in construirea a 356 case Neva cu termen de finalizare 30 Septembrie 2009, faza ce include, de asemenea, si finalizarea gradinitei, scolii si supermarketului  Mega Image tot la data mai sus mentionata.

Suprafata generoasa a proiectului de 100 ha a permis realizarea unui concept aerisit si spatios, modern si inovator.