Patronul roș-albaștrilor a rezistat doar câteva luni departe de televiziune. Deși spunea că iese total din viața publică, Gigi Becali a dat un interviu fulminant la RTV. Acesta a uimit din nou pe toată lumea. Susține că este schimbat total.

Gigi Becali a șocat pe toată lumea

Patronul liderului din Liga I a dezvăluit care sunt noile sale gusturi vestimentare. Finanțatorul roș-albaștrilor, care în trecut se îmbrăca de la Londra și de la marii creatori de modă, are acum alte opțiuni. „Pe mine nu mă mai interesează asta. Vreau simplitate, mă îmbrac într-un fel de hanorac și pantaloni negri. Ca un călugăr. Ce câștig? E deșertăciune! Dau slavă Domnului că mi-am dat seama de asta.

E praf în fața vântului. Haina îl face pe om, dar pe omul de pe Pământ, omul păcătos. Dar pe omului lui Hristos nu-l face. El trebuie să fie îmbrăcat simplu”, a spus Becali, la RTV.

Gigi Becali a lansat o nouă modă

Mai mult, Becali spune că el mereu a dat tonul în modă, pe piața din România. ”Nu are rost să spun cum am fost eu… Ăia care se uită la televizor o să croiască acum ceva după Becali! Modele le-am adus eu. Și lui Botezatu, și altuia… După ce vedeau la mine, făceau ei. Eu le-am inventat, eu le făceam, eu le croiam.

Mă duceam la Ciucu și ziceam: ‘Fă-mi așa, fă-mi așa, fă-mi așa’. După aceea, vedeau la mine și făceau ei. De unde știau ei să facă? Era creație proprie! Le inventăm eu. Eu făceam prima dată, inventam eu. Venea modă nouă și eu puneam ceva ceva, iar ei luau și făceau și ei. Aveau ca Becali. Dar eu nu mai sunt așa acum”, a mai spus Becali.