Informații explozive despre patronul FCSB, Gigi Becali! Dezvăluiri tulburătoare despre influența acestuia chiar din spatele gratiilor. Scandalul a fost declanșat de către Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), care l-a acuzat inițial pe Adrian Porumboiu că l-a debarcat din funcție în 2014.

Scandalul a pornit de la declarațiile lui Dumitru Dragomir

„Cel mai mare dușman al meu a fost Porumboiu, dușman pe care nu l-am simțit și mi-a făcut rău. A fost ca un frate pentru mine, poza foarte bine în prieten, dar a fost cel mai mare dușman al meu”, spusese Dragomir, dar Porumboiu a reacționat.

Fostul patron de la FC Vaslui a contracarat vehement acuzațiile, arătând că de fapt, cel care l-a destituit pe Dragomir din funcție a fost Gigi Becali, chiar din penitenciarul în care se afla. Acesta a susținut că Becali avea o influență covârșitoare și că îl suna din trei în trei ore din închisoare.

Porumboiu a aruncat în aer o bombă de proporții, dezvăluind detalii incredibile despre interacțiunile cu Dragomir. El a subliniat că relația dintre ei a fost mereu tensionată, culminând cu destituirea lui Dragomir din funcție, orchestrată din spatele gratiilor de Gigi Becali.

„Ce? L-a schimbat Porumboiu pe Dragomir? El spune că i-am fost prieten și că l-am trădat. Bă, ești nebun?! Ce prieteni am fost noi, când tu m-ai tâlhărit de trei ori! Ce prietenie, când tu mă tâlhărești?! De unde și până unde scoți minunea asta, că te-am dat afară? El spune că i-am spus lui că-l voi vota…”, a tunat fostul arbitru, conform gsp.ro.

Gigi Becali a fost cel care l-a dat afară

Porumboiu a spus că voturile au fost 7 la 11, 7 pro, 11 împotriva lui Dumitru Dragomir, iar „Vasluiul n-avea niciodată cum să-l voteze pe Mitică”. El a spus că „cel care l-a dat afară 100% a fost Gigi Becali”, care „suna din trei în trei ore din pușcărie”.

„Dragomir avea aura asta că el conduce, el face. El era angajat! N-a inventat mersul pe jos. Tratez cu indiferență și cu oarecare compasiune (nr. ce spune Dumitru Dragomir). Când vii și spui că «fratele meu», că «m-a trădat»… Bă, ești nebun, ce frate?! Am fost colegi la Râmnicu Vâlcea, acum 52 de ani. Atât! Tot mai trimite săgeți otrăvite, de-ale lui … Oprește-te, stai în banca ta. Mă amenință că nu știu ce scoate el. Mi-e frică mie de Dragomir?! Niște însăileri, minciuni d-astea

Nu mai vorbim. N-am niciun motiv să-l sun. Eu am tăcut când a spus lucruri oribile, dar oprește-te. Oprește-te că așa e bine. Când prinde, mai aruncă câte-o șopârlă, e greu, n-ai ce să faci”, a mai spus Porumboiu.