Surse au declarat pentru Antena Sport că omul de afaceri Teia Sponte ar fi internat la spital după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În aceeași situație s-ar afla și mai mulți membri ai familiei acestuia.

Teia Sponte este omul care a susţinut-o financiar pe FCSB, între 2013 şi 2015, perioadă în care Gigi Becali a fost la închisoare. El a fost implicat şi în cazul „Valiza” și a fost reţinut în mai 2008, când Gigi Becali a vrut să-i motiveze pe cei de la U Cluj, înaintea unui meci cu CFR-ul, cu suma de 1,7 milioane de euro.

Gigi Becali a testat toată familia în aprilie

La jumătatea lunii aprilie, Gigi Becali a dezvăluit că după ce a comandat teste pentru toți jucătorii FCSB a chemat și un medic acasă pentru a fi supus unui control. Becali spunea atunci că toată familia sa a fost testată și nimeni nu era infectat.

„M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac. La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.

Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?”, a declarat atunci Gigi Becali, la România TV.