Gică Hagi a vorbit recent despre faptul că are ca obiective participarea echipei FC Viitorul Constanța în cupele europene, mai ales că acum ocupă locul 4 în play-off și joacă finala cupei cu Asta. Chiar și ala, Regele spune că are planuri de vânzare a echipei, cel puțin pe bucăți.

„Deocamdată, ne-am atins obiectivul, care a fost intrarea în play-off, de la vară încolo vedem ce va fi! Dacă ajungem în Europa, dacă vom fi obligați la mai mult… Sincer, cel mai mult ne dorim parteneri, să vindem acțiuni, am împlinit 10 ani și cred ca ar trebui să vorbim de o nouă etapă în cadrul Academiei. Mă gândesc deja la următorii 10 ani, un plan de cinci ani, plus încă unul de cinci, în care să dezvoltăm Academia, baza noastră de jucători, metodica. Apoi, FC Viitorul trebuie să devină mai bună, mai puternică.”, a declarat Gică Hagi, pentru LPF.

De ce vrea Hagi să vândă acțiuni la echipă

„Sigur, nu pe toate (n.r. acțiunile), dar vreau sa vând. De ce? Pentru că am fost fotbalist. Și pentru că, pentru mine, contează echipa, echipa e cea mai importantă. Și pentru că nu vreau să rămân singur, ci vreau să fim un grup de acționari, care să facem împreună ca Academia să fie mai puternică, FC Viitorul să fie mai puternică, toți de aici să fim mai puternici. Să dezvoltăm proiectul Academiei, să creștem, să obținem performanțe și mai bune. De aceea vreau să vând acțiuni.”, a mai explicat „Regele”.