Adresele www.lander.ro si www.tipart.ro nu au putut fi gasite, in vreme ce www.ami.ro se afla in constructie. Toate incercarile de a accesa adresa www.promoline.ro au esuat, browserul indicand o eroare in programul JavaScript al site-ului.

www.italex.ro
Site-ul apartine firmei Italian Express, distribuitor de agende, ceasuri, mouse-paduri si de alte obiecte promotionale de gen. Totodata, Italian Express este si unicul distribuitor de Plastisol, un material plastic, netoxic, corespunzand din acest punct de vedere celor mai exigente standarde europene si din care se pot confectiona obiecte promotionale de diferite forme si marimi. In afara informatiilor generale despre oferta de produse a firmei, din cuprinsul site-ului mai poti afla doar coordonatele firmei (adresa, telefon, e-mail). Grafica site-ului nu se remarca in mod deosebit, unele imagini fiind incetosate.

www.neico.ro
Firma Neico Grup proprietara acestui site se ocupa cu producerea de calendare, carti, tiparituri si obiecte de papetarie. Din pacate, din vizionarea site-ului nu poti intelege mare lucru despre oferta firmei, informatia fiind extrem de confuza, atunci cand ea nu lipseste cu desavarsire. Iar daca o analizam si din punct de vedere gramatical, nu putem sa nu sesizam prezenta unei cacofonii. Despre oferte de pret nici nu poate fi vorba, iar singurul mod de a-i contacta, daca aspectul site-ului nu te-a facut sa te razgandesti, este o adresa de e-mail. Oricum, la adresa de mai sus poate fi gasit un exemplu, de cum nu trebuie sa arate un site.