Cristi Borcea și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, după ce acesta a ieșit din închisoare. Cei doi au împreună 3 copii, un fiu pe nume Milan Cristian, dar și două gemene Indira și Rania.

În perioada 1998-2011, Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo București, a fost căsătorit cu Mihaela. Însă, relația celor doi s-a terminat din cauza apariției unei noi femei în viața lui Cristi, a Alinei Vidican. Manechinul s-a căsătorit cu Borcea și i-a dăruit acestuia un copil. Căsătoria celor doi a fost însă, de scurtă durată, ce a ținut din 2011 până în 2016.

Povestea de iubire dintre Borcea și Valentina Pelinel a început pe vremea când acesta era în spatele gratiilor. Femeia a rămas și însărcinată în perioada detenției lui Borcea. Cristi Borcea a fost condamnat la 7 ani de închisoare, din care a făcut 5 ani și o lună. Va executa restul pedepsei sale în stare de libertate.

Ce le-a pus să semneze Cristi Borcea pe femeile din viața lui?

Sătul de scandalurile publice în care a fost implicat, mai ales din pricina femeilor, care făceau crize de gelozie prin platourile de filmare ale televiziunilor, Cristi Borcea a decis să le pună pe femeile din viața lui să semneze, la căsătorie, un act de confidențialitate. În paginile documentului, sursele Impact spun că ar fi existat și o condiție specială. E vorba tocmai despre evitarea scandalurilor, în public.

Astfel, nicio fostă iubită a fostului acționar de la Dinamo nu ar avea voie să spună ceva negativ celorlalte foste ale sale. În plus, în urma semnării documentului, atât Mihaela Borcea, Alina Vidican, dar și Valentina Pelinel, au primit compensații generoase. Mai exact, femeile au primit afaceri din partea lui Cristi Borcea.

Alina Vidican și Valentina Pelinel, afaceri de milioane de euro

Mihaela, prima soției a lui Borcea, a primit la divorț o vilă în Pantelimon, estimată la 2 milioane de euro, dar și Hotelul Olimp. Pe lângă toate acestea, femeia a primit și două saloane de înfrumusețare, din Capitală, un salon de nunți în Crângași, dar și clubul Viper Pub, împreună cu Ștrandul Mogoșoaia, potrivit playtech.ro

Alina Vidican a primit și ea la rândul ei numeroase afaceri din partea lui Borcea. Mai exact, aceasta a fost recompensată cu o vilă în complexul rezidențial Pipera, înălțată de firma de construcții deținută de frații Ioan și Giovani Becali, apartamentul din New York de 1 milion de euro și un restaurant în același oraș american.

Valentina Pelinel, actualula soție a afaceristului a primit un apartament de 1 milion de euro în Complexul Persepolis, localizat în Cartierul Francez, din Capitală, dar și ștrandul – Magic Place Aqua Crângași. Mai mult, femeia a mai primit și un salon de nunți, numit Magic Place Event Grant, dar și un hotel din Timișoara.