George Simion a vorbit recent despre alegerile care vor urma în 2024, atât în România cât și în SUA. Astfel, liderul AUR a susținut că formațiunile conservatoare urmează să învingă în ambele cazuri.

George Simion dezbate alegerile care vor urma în 2024

„Avem în spate patrioții români, oamenii care gândesc AUR, care nu vor vota cu PSD și PNL. Spune presa din Israel – acolo sunt la putere conservatorii.  Așa se întâmplă și-n Italia, Polonia, Ungaria, la anul va fi așa și în SUA și România! E un război între forțele globaliste și conservatoare. Trebuie să spunem un NU hotărât ideologiei LGBT, woke și cancel culture.

Până acum nu a existat un partid patriotic în România. E timpul ca patrioții să preia puterea în România, țară condusă de multinaționale și de ucigași de bătrâni.  Avem parteneri în toate statele lumii, cu cei care îmbrățișează această gândire suveranistă, patriotică. Lista la europarlamentare va fi condusă de Gheorghe Piperea și Cristian Terheș”, a subliniat George Simion.

De asemenea, liderul AUR i-a ironizat pe cei care lansează diferite acuzații la adresa lui, amintind totodată și de persoanele care l-au acuzat tocmai pe premierul Israelului de nazism.

„Exista extrema stângă, globaliștii, care ne prezintă ca fiind naziști. Și pe premierul Netanyahu l-au acuzat de așa ceva. Ciudat, din moment ce e premierul Israelului”, a precizat liderul AUR, la România TV.

George Simion se teme pentru viața lui

Totodată, liderul partidului de opoziție se teme pentru viața lui, în contextul alegerilor din 2024. Acesta a spus că este posibil orice, inclusiv „eliminarea fizică”.

Este posibil orice, inclusiv eliminarea fizică. Suntem primul partid de opoziție, anti-sistem. Acest lucru nu e acceptat de către cei care vor ca românii să rămână iobagi, în poziția ghiocelului la Bruxelles. (…)

Vom lupta până la capăt: ori ei, ori noi! Mă urmăresc mașinile oriunde mă duc. Telefoanele îmi sunt ascultate. Am ajuns să ne facem strategiile AUR departe de zonele unde există semnale GSM. E un sistem de teroare”, a mai spus George Simion pentru sursa menționată.

George Simion este în totală opoziție cu ideologia lui George Soros

Mai apoi, acesta a subliniat că este în totală opoziție cu ideologia lui George Soros, fiind alături de conservatori, suveraniști și patrioți. Simion a subliniat apoi că Soros „a făcut multe rele”, după ce „a promovat această ideologie împotriva firii” în SUA și Europa.

„S-au spus multe gogomănii de-a lungul timpului despre AUR. S-a spus că am propus-o pe doamna Firea și alți ucigași de bătrâni. Nici cu ei nu suntem, nici cu USR! Noi credem în tricolor, nu în curcubeul LGBT. Nu o susținem nici pe doamna Pippidi sau Macovei, care au avut grijă de ONG-ul lui Soroș.

Suntem în totală opoziție cu ideologia lui George Soros, care lucrează pe partea globalistă a lumii. Noi suntem alături de conservatori, suveraniști, patrioți.  Domnul Soroș a făcut multe rele. A promovat această ideologie împotriva firii și în America, și în Europa. El, împreună cu fiul său, ar trebui să se retragă și să nu mai promoveze astfel de ideologii.

Încearcă să convingă copiii că pot apela la schimbări de sex. În Norvegia și alte state încearcă să creeze instituții care să fure copiii (…) Joi, vom fi în stradă (n.red. o referință la proiectul cu vaccinare obligatorie)”, a conchis George Simion.