„Am prezentat astăzi şi la Sibiu programul nostru de guvernare în 15 capitole. Vrem să îl supunem dezbaterii publice, vrem ca românii să ştie ce să se aştepte de la guvernarea AUR şi să vină cu propriile propuneri. (…) Vin în fiecare zi oameni buni, experţi, a fost alături de noi (la Sibiu – n.r.), Avram Fiţiu, unul dintre oamenii care se va număra pe listele de europarlamentari, alături de Cristian Terheş şi Gheorghe Piperea. Avem alegeri pe 9 iunie (2024 – n.r.), până atunci ducem muncă de lămurire cu toţi oamenii dispuşi să ne asculte”, a susţinut George Simion, într-o conferinţă de presă.

Deputatul Sebastian Ilie Suciu şi senatorul Gheorghe Adrian Cătană – vor candida la alegerile parlamentare din 2024, a spus Simion.

„Domnii parlamentari se vor concentra pe dimensiunea parlamentară. Avem oameni buni pe administraţie pentru Primărie şi Consiliu, din care vom alege”, a arătat George Simion.

Ce plan are pentru alegerile locale din 2024

„Noi nu am făcut sondaje. Înţeleg că PNL a făcut un sondaj. Suntem undeva pe la 15% în estimarea PNL, eu cred că putem fi mult mai sus. Nu vă pot face publice acum, din diferite raţiuni, numele candidaţilor la municipiul Sibiu şi la Consiliul Judeţean, dar cu siguranţă sunt oameni cunoscuţi de comunitatea sibiană şi încrederea în AUR în Sibiu va creşte. (…) La interviurile pe judeţul Sibiu au venit nişte oameni de calitate, cu experienţă în administraţie şi cred că vom face o figură frumoasă nu doar la alegerile naţionale, unde vom intra în turul doi la alegerile prezidenţiale şi cred eu că vom câştiga locul întâi la europarlamentare, ci şi la alegerile locale, pentru municipiul Sibiu, pentru celelalte localităţi şi pentru Consiliul Judeţean Sibiu. Am stabilit potenţiali candidaţi”, a declarat George Simion.

Acesta a precizat că viitorul primar al municipiului Sibiu va fi candidatul de la AUR sau de la Forumul Democrat al Germanilor din România.

Reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor şi-au prezentat, duminică, la Sibiu, platforma „Reconstruim România – Program de guvernare AUR în 15 puncte”.